Det er nemlig fortsatt vinter til fjells, og ukens konkurranse byr på en drøss fine skibilder -selv om det snart er juni, og selv om vi denne uka gir bonuspremie til sommerbildet som får flest stemmer. Den kampen står for øvrig mellom Kaja Halvorsen og Kyrre Rosenvinge Holter.

Men hvilket bilde får flest stemmer av alle?

  • 11 år gamle Kyrre har nemlig tatt årets første bad, og årets første mollberger (backflip). Han skriver kort og godt:

– Nesodden i dag! ISKALDT!

  • Ikke langt unna var Kristian André Aalerud på skitur i strålende føre.

– Var på Gaustatoppen på lørdag 23. mai med to kamerater. Fortsatt ypperlige forhold der, sier han.

  • Bjørn Ole Skorgevik fikk seg en fin kveldstur i ei spektakulær renne på Sunnmøre.

– På vei ned Masdalskloven i Ørsta, sammen med Diderik Brunstad, sent lørdags kveld, skriver han om bildet sitt.

  • Bård Smestad har som vanlig vært på tur nært hjemstedet Trondheim, denne gangen like over grensa til Sverige fra bartehovedstaden. Til alt overmål med en prisbelønt pressefotograf foran kamera.

– Riktig sted til riktig tid. Det var det som gjaldt også denne helgen. Yr gav så vidt et håp om et lite værvindu søndag formiddag i Snasahögarna i Sverige, halvannen times kjøring fra Trondheim. Richard Sagen er fotograf i Adressa og vet nøyaktig hvordan man skal plassere seg i bildet når noen står klar med et kamera. Her er han på vei ned fra Sönner Tväråklumpen, skriver Bård.

  • Johan Kistrand melder om nysnø og superføre på Sunnmøre. Slik summerer han helgens skikjøring:

– Nytt påfyll av snø på Sunnmøre. Kjekt :)

  • Kaja Halvorsen har sendt bilde av seg selv idet hun er i ferd med å starte elvepadlesesongen i Numedalslågen, dessverre uten å avsløre hvem fotografen er.

  • Tom Stephan Jensen koste seg i variert vær i Hurrungane i helga, og han melder om pudder!

– En fin pinsehelg med skiftende vær i Hurrungane, men mye og god snø, over seks meter høye brøytekanter på Tindevegen. Kenneth Eriksen og jeg fikk lange nedkjøringer med både pudder og sløsj. På hjemveien tok vi med oss Slettind på Hemsedalsfjellet, også det en fantastisk bra tur. Det er fortsatt vinter i fjellet, og om under en måned snur solen!

  • En som valgte bort Hurrungane på grunn av værmeldingene var Timme Ellingjord. Han dro til Sogndal i stedet, og knipsa et flott bilde i Frudalen:

– Helgebilde fra en plass i Frudalen Sogndal, skulle egentlig tilbringe helga i Hurrungane, men være sa det ikke helt slik. Kjører er Torfinn Weydahl. Fin snø i toppen, men mye vær, tåke og vind, skriver fotografen.

Sjoerd de Witte fant godsnø av vår-typen på Kvaløya denne helga:

– Fantastiske forhold på Storstolpan Kvaløya! Nysnø og vårsløsj lavere i lys av midnattssola. Per Norlin setter fart, skriver han.

Men hvilket bilde er best? Se alle i galleriet under og gi din stemmer her (PS! Denne uka får det beste sommerbildet ekstrapremie!):