– Fire eventyrlystne skikjørere får muligheten til å delta på en eksklusiv ekspedisjon under High Camp Lyngen. Målet med turen er å få best mulig skikjøring, bli kjent med Lyngen og samtidig lære hvordan man beveger seg smart i fjellet. Haglöfs stiller med telt, det du måtte trenge av turutstyr og ikke minst får du en Haglöfs dunsovepose til odel og eie til en verdi av 6000 kroner. Premien er en all inclusive reise som inkluderer High Camp Lyngen passet hvor alle måltider, guiding, overnatting og transport -unntatt flyreisen- er inkludert. Verdien på premien er over 10 000 kroner, forteller High Camp-sjef Magnus Tveito.

Premie som gir mye og krever litt

Annonse

Men hvordan vinne den eksklusive turen med frikjøringsnestor Eggebø Næss? Jo, send en søknad om hvorfor akkurat du fortjener å vinne til asbjorn@sgnskis.com innen 5. februar. Søknaden bør inneholde en kort presentasjon av deg selv og gjerne bilder fra tidligere turmål og prestasjoner. Vinneren kåres mandag 16. februar på friflyt.no.

Et par ting er verdt å merke seg i konkurransen, for dette er nemlig en premie som gir mye, men som også krever litt av vinneren. Han eller hun bør være i noenlunde fysisk form, ha toppturerfaring og være komfortabel i bratt terreng på skiftende føre.

Hovedpremien gleder seg

– Det kan være greit å ha noe skidager i beina, særlig for å få til en så homogen gjeng som mulig. Da blir det lettere å få til et mest mulig forutsigbart opplegg, både for meg og vinnerne, sier premien selv; Asbjørn Eggebø Næss.

I tillegg til skiturene, skal Asbjørn bo og ordne alt sammen med de fire vinnere, og hovedmålet er å fine god snø og god skikjøring –noe premien har mye erfaring med.

– Jeg gleder meg veldig, det er alltid kjekt å treffe nye folk. I tillegg blir High Camp i Lyngen den eneste High Camp´en på meg i år, så dette blir garantert et kjekt opplegg, sier han.

2
2

TURKOMPIS: Vinn tur med denne karen, og hygge på turen er garantert. Foto: Tore Meirik

Se film fra High Camp Lyngen 2014: