Fri Flyts første jibbesamling ble nybrottsarbeid med formidabel respons og tilreisende helt fra Narvik og Sverige. Oppdal var og blir den perfekte arena for et slikt arrangement, og vi tar med oss erfaringene fra i år til et nytt MegaPark neste år. Dessverre kom mye vind til å prege årets MegaPark, men de dagene hvor solen skinte var det en real dra-på-stemning som regjerte. Oppdalingen Erik Naess var en av de som herjet vilt hele uka, sammen med flere hundre jibbere i alle aldre som pushet sine grenser.

– Oppdal har et helt sykt potensiale, sa Jon Olsson på sin snarvisitt på lørdag.

Annonse

– Man kan bygge helt utrolig greier i terrenget her!

Proffkjørere har nærmest stilt seg på venteliste for å få være med på byggingen til neste års MegaPark, og vi kommer også til å la snowboarderne få bygge etter sine spesifikasjoner. Allerede nå kan du plotte inn perioden fra 27.mars til 2.april på 2006-kalenderen, dersom alt går etter planen.

Fri Flyt ønsker å rette en mega-gedigen takk til alle involverte i Oppdal for en vellykket uke. Spesiell takk til Arnulf Erdal og den proffe staben, Andreas Amble for uvurderlig hjelp, Gjermund S. Rosendal og alle andre som stilte opp.