– 16 løpere hadde kvalifisert seg til Bad Ass of The Year, og det ble vist hopping av høy klasse av gutta, som kjørte head-to-head. Dommerne hadde utfordringer med å skille løperne, men til slutt sto Henning Hansen Pytte og Petter Ulsletten igjen i finalen. De dro på skikkelig, og selv om Henning landa en dobbelcork 1440, vant Petter etter knallbra hopping, med blant annet en dobbelcork 1260 mute til japical, og kunne dermed dra hjem med vinnersjekken på 15 000 kroner, forteller rennleder Espen Andreassen.

Annonse
2_BAOTY-pall-og-misser-(2)

BAD ASS: Petter Ulsletten ble Bad Ass og the Year under Snowstock i  helga, foran Henning Hansen Pytte og Ulrik Hopp. Foto: Lågendalsposten

Snowstock hadde 15-års jubileum i helgen, og arrangerte slopestyle i tillegg til den legendariske bigair konkurransen Bad Ass Of the Year. Slopestylecoursen besto av tre railelementer og to hopp.

– Det ble vist kjøring av høy klasse og løperne storkoste seg. Til tross for snømangel på Østlandet hadde arrangøren laget en arena som kan matche det meste i utlandet, sier rennlederen.

I klassen for yngre Junior tok Trym Sunde Andreassen en klar seier med høy vanskegrad på rails, og han avslutta med en klokkeren dobbelcork 10 mute. Sunde Andreassen kvalifiserte seg også inn i Bad Ass som yngstemann, men ble slått ut i kvart finalen.

4-Trym-(2)

BESTE KIDS: Trym Sunde Andreassen, Elias Gjære og Ulrik Samnøy. Foto: Lågendalsposten

I 16+ -junior og senior- tok Halvard Thon seieren på hjemmebane etter solid kjøring og bra hopping. Han har egentlig lagt opp konkurranse kjøring og prioritert studier, men stilte opp på hjemmebane og viste unggutta hvem som hadde mest rutine. 

3-SPO--Hallvard-Thon-1

BEST I SLOPESTYLE: Hallvard Thon vant på hjemmebane. Foto: Lågendalsposten

Resultater, Snowstock 2015: 

Yngre Junior:

 1. Trym Sunde Andreassen
 2. Elias Gjære
 3. Ulrik Samnøy 

16+ gutter:

 1. Halvard Thon
 2. Ferdinand Dahl
 3. Mads Josef Kristoffersen

16+ jenter:

 1. Sandra Eie
 2. Maren Borge Bakken

Bad Ass of the Year:

 1. Petter Ulsletten
 2. Henning Hansen Pytte
 3. Ulrik Hopp