Wallisch vender hjem

I dag slippes Tom Wallisch' nye kortfilm «Good Company 2. I dette intervjuet forteller han om hvorfor han valgte å reise hjem til Pennsylvania for å filme mye av filmen, som ble sluppet i dag.

Sist oppdatert: 1. september 2015 kl 20.27
NORGESVENN: I neste Fri Flyt kan du lese om Tom Wallisch' neste planer med Field Productions. Foto: Fra Good Company 2 – behind the scenes
NORGESVENN: I neste Fri Flyt kan du lese om Tom Wallisch' neste planer med Field Productions. Foto: Fra Good Company 2 – behind the scenes
Lesetid: 2 minutter

Vi fikk tak i Wallisch rett før han satte seg på flyet for å dra til Australia for å kjøre i Perisher. I dag slipper han sin nye kort-skifilm på iTunes – mens han selv er på den andre siden av verden.

– Jeg kommer til å være en dag foran eller bak eller hva det blir. Jeg klarer ikke regne helt. Det blir litt funky det der, men det blir fortsatt kult, sier Wallisch til Fri Flyt.

– Hva kan vi forvente av «Good Company 2»?

– Mange har lurt på hvor mange episoder det skulle bli. Det folk kan forvente av del 2 er en film som er nærmere til en fulllengde skifilm – her er det både urban, backcountry og park, litt av alt.  I stedet for å splitte opp råmaterialet, tenkte vi det var bedre å samle det og putte mer tid inn i det. Så dette er alt materialet vi hadde fra ifjor. Det var hovedgrunnen til å gjøre to episoder i stedet for tre.

– Hvem er med?

– Mange av de samme som sist. Tim McChesney, Niklas Eriksson, Dale Talkington. Du har også John Ware som gjør noen noen virkelig steezy greier, Adam Delorne i park og pudder, og Joss Christensen er med, han har litt urbant,  det er kult å se ham utenfor parken.

– Dere valgte å legge parkshooten til Seven Springs i Pennsylvania. Hvorfor det?

– Her ute i vest er alt i endring. Vail Resort eier mange ski sentre, Park City kjører sitt eget løp, uten å egentlig støtte på noen av oss kjørere – det virka som en bra mulighet til å jobbe med et mindre skisenter som satset på park og virkelig støttet oss.

I neste Fri Flyt-magasin kan du lese et lengre intervju med Wallisch.

Good Company ligger ikke gratis ute, men her kan du se behind the scenes på Seven Springs-shooten, og det lille vi får se av kjøring her lover godt  ...

... og her har du selve traileren:

Publisert 1. september 2015 kl 20.27
Sist oppdatert 1. september 2015 kl 20.27
annonse
Relaterte artikler
Hedvig Wessel feirer at hun er blitt verdensmester i frikjøring
– Dette er bare begynnelsen

– Dette er bare begynnelsen

Vetle Gangeskar RFC 2024
Slik gikk Røldal Freeride Challenge 2024

Slik gikk RFC 2024

FALLET: Like før droppet hektet deltageren skien slik at den falt av. Den bratte facen gjorde at hun skled ned fjellsiden.
Junior freeride i Røldal

Dramatisk fall under konkurranse

IKONISK: For mange er afterski like obligatorisk som å stå på ski når de er i fjellet.. Foto: Kalle Hägglund
Tips til de som «går all in»

Do's and dont's på afterski

jenter som klemmer og gråter
Knuste alle i Verbier

Hedvig Wessel er verdensmester!

annonse
jente med ski
Frikjøringscamp for jenter i Røldal

– Noe eget med den jentestemninga

skikjører som tar salto
Vetle Gangeskar i form

Bestemann i NC i Hemsedal

Høkkers Freeride
Se bilder og resultater fra Høkkers Freeride

Høkkers: – Rekordpåmelding

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen