Vi fikk tak i Wallisch rett før han satte seg på flyet for å dra til Australia for å kjøre i Perisher. I dag slipper han sin nye kort-skifilm på iTunes – mens han selv er på den andre siden av verden.

– Jeg kommer til å være en dag foran eller bak eller hva det blir. Jeg klarer ikke regne helt. Det blir litt funky det der, men det blir fortsatt kult, sier Wallisch til Fri Flyt.

– Hva kan vi forvente av «Good Company 2»?

– Mange har lurt på hvor mange episoder det skulle bli. Det folk kan forvente av del 2 er en film som er nærmere til en fulllengde skifilm – her er det både urban, backcountry og park, litt av alt.  I stedet for å splitte opp råmaterialet, tenkte vi det var bedre å samle det og putte mer tid inn i det. Så dette er alt materialet vi hadde fra ifjor. Det var hovedgrunnen til å gjøre to episoder i stedet for tre.

– Hvem er med?

– Mange av de samme som sist. Tim McChesney, Niklas Eriksson, Dale Talkington. Du har også John Ware som gjør noen noen virkelig steezy greier, Adam Delorne i park og pudder, og Joss Christensen er med, han har litt urbant,  det er kult å se ham utenfor parken.

– Dere valgte å legge parkshooten til Seven Springs i Pennsylvania. Hvorfor det?

– Her ute i vest er alt i endring. Vail Resort eier mange ski sentre, Park City kjører sitt eget løp, uten å egentlig støtte på noen av oss kjørere – det virka som en bra mulighet til å jobbe med et mindre skisenter som satset på park og virkelig støttet oss.

I neste Fri Flyt-magasin kan du lese et lengre intervju med Wallisch.

Good Company ligger ikke gratis ute, men her kan du se behind the scenes på Seven Springs-shooten, og det lille vi får se av kjøring her lover godt  ...

... og her har du selve traileren: