Å si at Myrkdalen, Røldal og Sogndal har snødd den siste uka er ikke å ta i.

Her er en kort førjulshistorie – i hovedrollen: Facebookoppdateringene til Myrkdalen.

Annonse

Torsdag 4. desember
«Me beklager men mildveret i går og natt har øydelagt mykje av forholda. Me treng meir snø og kulde.»
Fredag 5. desember
«Slik det ser ut no fredag kl. 13.30 vert det vanskeleg å opna lørdag. Det snøar i Myrkdalen, men det har dessverre ikkje komme nok enno.»
Lørdag 6.desember
«Lørdag morgen er det -4 grader og lettskya ver. Me er veldig gira på å komma i gang og me åpnar Badnatrekket og nedre del av Landsbytrekket opp til mast 3. Me må ha meir snø oppe i fjellet og kan dessverre ikkje åpna stolheisen og Vetlebotn.»

– – – (Spol fram ei uke) – – –

Lørdag 13.desember

Det er 2 meter snø på toppen av Kari Traa-heisen, alle heiser går, og de som er her med ski klarer å neppe å se for seg at for ei uke siden måtte de kjøre inn snø for å få åpnet en t-krok opp til tredje mast. Det er nesten så vi ikke tror på det sjøl, her vi sitter i Myrkdalen.

Er du på Vestlandet denne helga, har du valgt rett. Hvis ikke – det er ennå tid til å kaste seg i bilen. Og hvis du er støkk med julebord eller eksamen – fortvil ikke (vel fortvil litt, det er lov), men sesongen er sikra og det er meldt mer snø hele uka fram til jul.

OBS: Vær forsiktig der ute. Varsom.no melder betydelig skredfare. I Myrkdalen i dag lørdag så Fri Flyt flere selvutløste skred.