Man kan si mye om Poorboyz Productions. Skifilmprodusenten som i år fyller 20 år har gledet, inspirert og satt agendaen for hva skikjøring er og skal være siden 1994. Alltid har de levert gjennomproduserte trailere som bestandig har fått oss til å savne den hvite årstida. Hver sommer har de på grensa til overlevert i form av fete klipp, fengende musikk og et persongalleri det lukter svidd av.

Men utfordringa til de fattige gutta fra California har vært selve filmen. Vi har rett og slett ikke latt oss imponere av de siste filmene fra denne kanten. Kanskje er det fordi filmene War, Skiporn, Ready Fire Aim ++ var FOR bra? Satte de standarden for tidlig? La de rett og slett lista for høyt? For det skal som sagt ikke skorte på skikjørerne – som har vært inn og ut fra klipperommet på Hermosa Beach. Men nå glemmer vi fortida – vi gir Poorboyz atter en sjanse.

Annonse

Filmen Twenty tror vi blir et av årets store høydepunkter. Ryktene går om at Tanner Hall, Pep Fujas, Karl Fostvedt og Dane Tudor skal gi oss ekstra mye gåsehud denne høsten. Og bare det er verdt en titt, eller hva?

Flere av høstens filmtrailere finner du her!