Konkurransene i NZ Winter Games og NZ Open er over, men det er ikke New Zealand-oppholdet til Klaus Finne og PC Fosse. De vil komme med updates fra andre sida av globusen, og her er en liten smakebit fra parken i Cordrona - som Klaus syns var litt over middels perfekt.

- Etter jeg var ferdig med konkurransen (NC Open) stakk vi for å sjekka ut naboanlegget Cardorna, som visste seg å være heilt jævla sjukt. Siste hoppet i trippel linen er perfekt til å lære nye tricks. Dessuten er parken så lang at du får med deg fem hopp og et par rails, før du hopper på ekspressheisen. 

Annonse

Vossing avslører også at han kan komme til å legge noe nytt i trikseposen, før han vender nesa hjemover om to uker.

-  Jeg fått trent litt her i Cardrona de siste dagene. Har fått kjørt inn litt tricks, og lært litt nytt. PC landa forresten ein switch dobbel misty 1260 her om dagen som var heilt drøy! Jeg et par tricks i tankane selv så blir fett å få to uker til med brutal shreddings.

- Hva slags triks er det du har i tankene? 

- Jeg har ikke tenkt å claime noen triks. Men har planer om å kunne setta sammen eit greit slopestylerun etter hvert.

 - Hva gjør du etter NZ? Fortsetter du oppladinga foran sesongen da eller?

- Håper å få kjørt et par city comps, og så stikker jeg til Hintertux i begynnelsen av oktober sammen med resten av gjengen. 

- Hva må til for å hevde seg i slopestyle denne sesongen? har du sett andre kjørere dra på no sinnsykt eller er det samme nivået som i fjor?

 - Har ikkje sett noe høyere nivå enn det jeg så på X Games og Dew Tour, men har på følelsen at nivået kommer til å ta seg enda litt opp foran kommende sesong. 

- Hvem blir den argeste konkurrenten? Både nasjonalt og internasjonalt, av det du har sett så langt i år? 

- Bobby (Brown), Russ (Henshaw), Gus (Kenworthy), Jossi (Wells) kjører helt rått. Ellers har du jo Aleks (Aurdal), Dølp (Thom Dølplads), PC, Andreas (Håtveit) pluss mange som alle kjører sjukt bra. Så det er mange som kjører bra og stabilt i slopestyle om dagen.