Stoka på sløsj

Litt råtten snø er greit så lenge folk får shredde i en smekkfull spesialpark på Geilo.

Sist oppdatert 12. mai 2014 kl 09.02
TRØND-AIR: Vegard Hokstad stakk til Geilo og gjorde tailgrab. Foto: Andreas Løve Storm Fausko
TRØND-AIR: Vegard Hokstad stakk til Geilo og gjorde tailgrab. Foto: Andreas Løve Storm Fausko

Mikkel Brusletto-Kaupang (15) og Julian Olsen (14) er begge lokale shreddere, og var også på Spring Session i fjor. Gutta syntes det er bra opplegg de har på gang på Geilo, men hadde håpet snøen var noe bedre.

– Det har vært veldig vellykket i år, men det er litt synd at snøen er såpass råtten at alle elementene holder på å dette sammen, men bortsett fra det har det vært helt perfekt. Det er en helt rå park sånn ellers og det kuleste med løypa er nok det 36 meter lange røret som er i bånn. Den er vanskelig å få til, men det er digg når det sitter, sier Mikkel som blant annet var i Laax og målte krefter med de store gutta under European Open.

LAAAAAAANG: Mikkel Brusletto kaupang helt i starten på den 36 meter lange railen. Foto: Andreas Løve Storm Fausko.

Julian Olsen er også glad det arrangeres Spring Session på Geilo.

– Det er bedre rails i år enn i fjor og hoppene er kanskje litt bedre selvom det var veldig bra i fjor også. Det er uansett kult å ha muligheten til å kjøre en så kul park så sent på sesongen så jeg håper det blir samme opplegg neste år også, sier Julian som sammen med Mikkel reiser rundt og kjører konkurranser i Norge på vinteren.

TRANSFER: Rails og jibs i alle tenkelige variasjoner et gøy, selv om noen var litt skakke i den råtne snøen. Her er det Julian Olsen som drar på. Foto: Andreas Løve Storm Fausko. 

Geilolia Alpinsenter fortsatte suksessen fra i fjor og arrangerte i helgen Geilo Spring Sessions for andre året på rad. I år som i fjor var en hel bakke i alpinsenteret gjort om til park med rails og hopp spredt godt nedover hele løypa. Ryktet om en såpass stor park helt på tampen av sesongen fikk igjen masse shreddere fra hele landet til å komme til Geilo i helgen. Og få ble nok skuffet når de kunne boltre seg i en park fylt med rails og hopp i alle fasonger. Alt fra c-bokser og c-rails til s-rails og transfer-rails var å finne i parken og mange kjente fjes hadde i år også tatt seg turen som blant annet Trash Party gjengen med Chris Helberg i spissen. Gutta shredda rundt i parken samtidig som de filmet det siste lille til filmen deres som kommer til høsten.

TAILGRAB: Henrik Nordviste sørger for å ivareta kravene til stil over bigjumpen. Foto: Andreas Løve Storm Fausko.

Sjefen for arrangementet i år, Clint Butcher som jobber med parken fulltid på vinteren, var fornøyd med oppmøte i år og sier at fra et oppmøte i fjor på 150 kjørere var det i år 400 som herja i parken så det lover med andre ord godt for fremtidig spring sessions på Geilo.

Se galleriet under for en drøss fete bilder fra Spring Sessions på Geilo!

Publisert 12. mai 2014 kl 09.02
Sist oppdatert 12. mai 2014 kl 09.02
annonse
Relaterte artikler
IKONISK: For mange er afterski like obligatorisk som å stå på ski når de er i fjellet.. Foto: Kalle Hägglund
Tips til de som «går all in»

Do's and dont's på afterski

jenter som klemmer og gråter
Knuste alle i Verbier

Hedvig Wessel er verdensmester!

jente med ski
Frikjøringscamp for jenter i Røldal

– Noe eget med den jentestemninga

skikjører som tar salto
Vetle Gangeskar i form

Bestemann i NC i Hemsedal

annonse

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen