Merke: GoPro Quadcopter

Nå kan det se ut som GoPro nærmer seg lansering av sin første drone, etter at vi i mai skrev at hjelmkamera-selskapet vil ta opp kampen mot konkurrentene, og slenge seg på det stadig voksende markedet.

I går la de nemlig ut den første smakebiten på hvordan dronen fungerer i praksis på sin YouTube-kanal. Her får vi se flere råklipp fra flyvninger med dronen. De understreker også at dronen vil lanseres i første halvdel av 2016- altså om omlag et halvt år.

– Dette klippet er ikke redigert i ettertid, men er et eksempel på den gode bildekvaliteten vi allerede nå kan si på dette stadiet, sier GoPro selv.

Administrerende direktør i GoPro, Nick Woodman, holder foreløpig kortene tett til brystet hva gjelder pris. Likevel understreker han i en pressemelding at den vil bli forbrukervennlig.

Dermed antar flere, blant annet Gizmag, at prisen vil havne rundt konkurrentene, som blant annet DJI, Parrot, og 3D Robotics. Sistnevnte har en veiledende pris på 999.95 dollar, eller 8500 norske kroner med dagens valutakurs.

Se første flyvning her:

Er det aktuelt for deg å gå til innkjøp av en GoPro drone? Diskuter i kommentarfeltet nedenfor!