Årets Skiguide er her!

Årets Fri Flyt Skiguide er på plass i kiosken, og denne utgaven er bedre enn noensinne!

Sist oppdatert 13. november 2012 kl 08.13
FORSIDA: Frode Sandbechs fantastiske bilde av Kjetil Jansrud pryder årets Skiguide-forsida fra Fri Flyt-redaksjonen.
FORSIDA: Frode Sandbechs fantastiske bilde av Kjetil Jansrud pryder årets Skiguide-forsida fra Fri Flyt-redaksjonen.

Stæsjbibelen for skikjøreren har aldri vært bedre, og allerede fra første november var denne spesialutgaven fra Fri Flyt-redaksjonen ute i kiosken. Årets Skiguide er på 148 sider, som er proppfulle av vinterens utstyr (og mye annet) for alle som er interessert i ski.

– I forhold til tidligere utgaver har vi prøvd å lage enda mer redaksjonelt stuk på omtalene av utstyret. I tillegg har vi flotte portrettintervjuer med Kjetil Jansrud og Tiril Sjåstad Christiansen, vi har tricktips for jibberne og den store oversikten over norske skianlegg gjør comeback, forteller redaktør Hans Petter Hval.

342 par ski, 73 skistøvler 45 komplette sett med stæsj, 73 norske apinanlegg, 148 sider som alle gir et ukjent antall liter vann i munnen er nøkkeltallene for høstens viktigste blad for deg som er interessert i skiutstyr.

Dette er noe av det du finner i årets Fri Flyt Skiguide:

Kjetil Jansrud: Er Norges nye alpinstjerne i ferd med å ta over tronen til Aksel Lund Svindal? Vi har tatt en alvorsprat med muskelmaskina fra Vinstra.

Norges alpinanlegg: Vi gir deg en oppdatert oversikt over 73 norske skisteder, fra Alta i nord, til Hovden i sør. Her er alt du trenger å vite for å nyte heisbasert skikjøirng i Norge.

Tiril Sjåstad Christiansen: Norges største medaljehåp foran VM i twintip i Oslo og Voss denne vinteren er klar til å innfri skyhøye forventninger.

Tricktips: Anders Backe og Thomas Dølplads lærer deg noen frekke triks på rails!

Stæsj: Her er rett og slett alt du trenger i vinter! Hele 342 par ski i kategoriene dameski, parkski, frikjøringsski, carvingski og toppturski, pluss 73 forskjellige skistøvler og hele 45 komplette sett med stæsj til skikjøreren, altså deg!  

I tillegg får du haugevis av nydelige bilder, nyheter, snorkelføre-øyeblikket og masse annet godt stoff i årets Fri Flyt Skiguide!

Skiguiden kommer ikke til abonnentene (med mindre du benytta deg av høstens supertilbud fra ffshop.no, hvor Skiguiden var inkludert), så løp til kiosken og kjøp, eller kjøp Skiguiden her!

Publisert 13. november 2012 kl 08.13
Sist oppdatert 13. november 2012 kl 08.13
annonse
Relaterte artikler
annonse

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen