Deltagerne møter opp i Tromsø og seiler gjennom åpent farvann hvor gjestene selv får være mannskap i et døgn. De kan klatre i riggen, heise seil og styre det store skipet, som var en av de tingene årets gjester påpekte som en spennende del av turen.

Kursen går  mot de kjente skifjellene i Lyngsalpene der gjestene vil få seg en god natts søvn før det er tre dager med toppturer som står på agendaen. Her vil gjestene få mulighet til å oppleve de fineste skifjellene i Lyngen ledet av tindeveiledere fra Fjellsentralen og lokale guider.

SUNNMØRE: Sjekk årets film fra turen til Sunnmøre.

– Hvorfor valgte dere Lyngen for årets turer?

– Vi setter kursen mot Lyngen neste år for det er noen av de flotteste områdene i Norge med tanke på naturen og toppturfjellene her. Jeg var med å arrangere High Camp her i mange og har alltid hatt et ønske om å sette sammen flere turkonsepter i Lyngen etter siste High camp i 2015. Overnatting er en utfordring, men når vi var så heldige å få med Christian Radich på laget har vi et utrolig bra utgangspunkt til å nå de områdene vi ønsker og er fleksible på snøforholdene. Lyngen er på bucket-listen til de fleste skikjørere, så det er hyggelig å få være med å oppfylle skidrømmene til folk, sier Henrik Breuer fra Fri Flyt turer.

– Men turene i Hjørundfjorden var en suksess, erstatter Lyngenturene Sunnmøre?

– Nei da. Vi seiler fra Lyngen ned til Ålesund og arrangerer en ski og seil tur i Sunnmørsalpene 26. – 30. april. Ikke noe er flottere en vårskiturer på Sunnmøre.

004_KIL-1462
004_KIL-1462

ROMANTISK: Her kan det altså være du og en venn eller venninne som nyter en kald pils etter en lang dag på ski. Foto: Fri Flyt arkiv.

Turdatoer:

  • Lyngen Tur 1: 12. – 16. april

  • Lyngen Tur 2: 17. – 21. april

  • Sunnmøre: 26. – 30. april

Påmelding gjør du her: https://www.friflyttur.no/Turer/SKI/LYNGEN-SKI-OG-SEIL-MED-CHRISTIAN-RADICH