– Det har vært en fryd å gå gjennom så mange fine bilder, jeg skulle ønske vi hadde mer enn bare en premie. Det er dessverre ingen tvil om at mange dyktige fotografer kommer til å bli skuffet – ja, det er en drøss fete bilder som ikke en gang kommer til finalen. Men sånn er det denne gangen, sier juryformann og nettredaktør i Fri Flyt, Tore Meirik.

Fristen for å sende inn bilder gikk ut mandag 3. desember, og alle bildene har blitt publisert på friflyt.no. De siste ser du i galleriet under, og tidligere bilder finner du på lenkene lenger ned. Nå skal juryen, som består av Magnus Utkilen fra Fri Flyt og Joakim Dokka fra Salomon i tillegg til juryformann Meirik, plukke ut fem finalebilder.

Annonse

– Det er vanskelig å plukke ut bare fem, men det må gjøres. Alle fem bildene publiseres på Fri Flyts Instagram og Facebookside, og fredag offentliggjøres finalebildene i en avstemning her på friflyt.no, sammen med en begrunnelse fra juryen. Dermed er det leserne som avgjør hvem som vinner Shift-bindingen, sier Meirik.

Avstemningen avsluttes i romjula, og da kåres vinneren.

De siste bildene ser du i galleriet under, og tidligere bidrag finner du her: