– 2016-sesongen var bra. Litt mangel på store linjer, men jeg fikk mye god snø. Ustabile forhold gjorde at det ble mye leking i skogen. Fikk lært meg litt nytt, og lærer mer om å ferdes i fjellet, sier Sindre Aarøy Holtet til Fri Flyt. 

Annonse

Holtet (som for ordens skyld ikke har slektskap til undertegnede, red.anm.) har en tendens til å imponere voldsomt hver eneste gang han viser seg fram. Sist ut i rekken er en edit fra 2016-sesongen, snekret sammen av Ola Sollie. Editen kan du se i sin helhet nedenfor.

– Du får se klipp fra Verbier, St. Anton og Bad Gastein. Høydepunktet var nok sesongstarten i Verbier. Mye nysnø hver eneste dag. Vi kom ned første nyttårsdag, og da var det helt bart. Etter det så begynte det bare å dumpe, og vi fikk to uker med pudder. Knallhard start for beina, men det funka.

– Hva er planen videre?

– Planen framover nå er at jeg reiser til Verbier i dag. Kommer til å reise en del rundt for å shredde og filme. I tillegg har vi planlagt noen helt rå greier med Next Generation Media, som kommer på lerretet til høsten. Det tror jeg kan bli helt rått. I tillegg har jeg lyst til å kjøre norgescupen. Vi får se litt hvor mye man får tid til med tanke på skolen, men jeg har trua på at sesongen blir konge!

Se editen her:

Vil du se mer av Sindre Aarøy Holtet? Sjekk ut disse: