/ RFC

Nestvold tror på ny seier

RFC: Ove Nestvold fra Lom er i Røldal for å vinne telemarkklassen. Og han har tatt stilling i spørsmålet om Ål eller Vågå er best.

Sist oppdatert: 23. april 2009 kl 11.31
Favoritt: Ove Nestvold. Foto: Sverre Hjørnevik
Favoritt: Ove Nestvold. Foto: Sverre Hjørnevik
Lesetid: 2 minutter

– Hvordan er du fornøyd med sesongen så langt? Hvordan ser du på norgescupen for din del?

– Veldig fornøyd! Bytta både sko, bindinger i ski tidlig på sesongen, så var litt skeptisk på å få kjørt meg inn med det nye utstyret. Helga før Voss fikk jeg endelig feelingen med utstyret. Supertilfreds med Black Crows skia, så det har nok hjulpet en del! Har veldig lite skidager i år, så resultatmessig er det helt utrolig. Skikjøringsmessig har det blitt for lite ski og reising. Når det gjelder norgescupen så har jeg jo tre seiere av tre mulige, så det ser veldig bra ut!

– Hva er planen for kjøringa i Røldal? Blir det full fart fra første run, eller holder du igjen litt?

– Er redd jeg må kjøre kvalik, noe jeg ikke er så gira på. Så blir vel å komme seg gjennom kvaliken. Så blir det full gass i finalen! Det dummeste man gjør er å safe, da blir man ikke så tilfreds når man kommer ned. Det er også enda verre om man går på snørra om man safer. Så jeg går jo for å ta hjem den seieren og!

– Hva er det som er bra og dårlig med RFC?

– Mange bra facer, men kanskje litt lite snø i år. Litt skiftende info om oppmøtedag, hvem får kjøre kvallik, hvem går direkte til finale å slike ting har dratt litt ned i år. Ellers er det jo alltid bra stemning her.

– Hva betyr det at Røldal er FWQ, for deg personlig og for RFC som konkurranse?

– For meg personlig betyr det fint lite, siden jeg kjører telemark. Men skal bli gøy å se tour kjørerene får hakeslepp av kjøringen til de norske.

– Hvem tror du vinner i år, i tillegg til deg selv?

– Har troen på at Vågå-crewet stiller sterkt. Ålingene får nok ikke ha pallen alene.

Publisert 23. april 2009 kl 09.56
Sist oppdatert 23. april 2009 kl 11.31
annonse
Relaterte artikler
annonse

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen