Det lover Vierli Turistsenters nye styreleder, Alexander Hesselberg, som overtar som styreleder på dagens generalforsamling. Dette skjer i kjølvannet av primus motor Erlend Larsens dødsfall forrige uke. Larsen var mannen bak parksatsinga på Vierli, som i mange år på rad har gitt det vesle anlegget i Telemark status som Norges beste terrengpark.

LES OGSÅ: Erlend Larsen (1960-2013)

– Vi skal tilknytte oss de beste personene i miljøet for å utvikle terrengparken til det beste for alle, akkurat slik Erlend har gjort tidligere. Vi skal videreføre parken på Vierli i Erlends ånd, og statusen parken har fått skal fortsette å vokse, sier Hesselberg til Fri Flyt.

Tidligere har den noe legendariske parkbyggeren Emil Fossheim vært sentral i byggingen av parken på Vierli, og det ser altså ut til å fortsette.

Ingen langsiktige lovnader

Også hotellet skal fortsette som før kommende vinter, men den nye styrelederen tør ikke love noe i forhold til den langsiktige satsinga på verken parken eller «skateboardhotellet» Camp Vierli.

– Kommende sesong vil terrengparken på Vierli, og hotellet, oppleves like bra som før, men det er for tidlig å si noe om framtiden ut over det, sier han.

Datteren ny eier

Erlend Larsens datter Kristin er enearving, og hun tar over som eier av Vierli Turistsenter.  Det er ikke klart hvem som blir ny daglig leder etter Erlend Larsen, men styrelederen vil være sentral i driften. 

– Kristin blir eier, men rollen hennes ut over det er ikke klar ennå. Heller ikke hvem som blir daglig leder, men jeg kommer til å få en sentral rolle i driften, og jeg skal sikre arbeidet med sesongstarten, sier Hesselberg. 

Regnskapet for fjoråret på Vierli Turistsenter er ikke klart, men i perioden 2009-2011 lå omsetningen på rundt 17 millioner per år, med positivt resultat hvert år. I 2009 var overskuddet hele 2,9 millioner kroner.   

LES OGSÅ: Torsdagslista; Vierli