– Jotunheimen har mange kjente toppturer, og under ToppCamp Jotunheimen ønsker vi å presentere de turene som kanskje ikke er mest kjente, sier Daniel Gangsø i ToppCamp Jotunheimen.

21-24. april arrangeres ToppCamp i Jotunheimen, et toppturkonsept arrangert av Brimi Eventyr i samarbeid med Fri Flyt. Dette er første gang ToppCamp arrangeres, og fokuset er på fantastiske turer, gode matopplevelser og en rekke foredrag med kjente personligheter innenfor frikjøring og fjellvandring.

Billettsalget til ToppCamp starter mandag morgen på ffshop.no. Sørg for å følge med for å sikre deg vakre turer i Jotunheimen.

– Det er både lengre spennende turer og enklere turer med guide. I tillegg legger vi opp til at folk kan gå på egne turer med fokus på fine oppturer og fantastiske nedkjøringer, sier Gangsø.

I løpet av campen vil det bli tilbudt en rekke guida toppturer, blant annet med Galdhøpiggen Skisenters Per Arne Vole, som er oppvokst på Juvasshytta i Jotunheimen.

– Jotunheimen har mange kjente topp-turer, og under ToppCamp Jotunheimen så ønsker vi å presentere de turene som kanskje ikke er av de mest kjente, men våre favoritt-turer i Jotunheimen med lokal kunnskap og erfaring.

For å sikre gode matopplevelser har man fått med seg kjendiskokken Arne Brimi på laget.