Opplev Jotunheimens skjulte skatter på ToppCamp

I april blir det toppturcamp der de mindre kjente toppturene i området skal utforskes. Billettsalget til ToppCamp Jotunheimen starter allerede nå!

Sist oppdatert 21. februar 2016 kl 12.57
CAMP: I april starter toppturcampen i Jotunheimen. Foto: Vegard Breie
CAMP: I april starter toppturcampen i Jotunheimen. Foto: Vegard Breie

– Jotunheimen har mange kjente toppturer, og under ToppCamp Jotunheimen ønsker vi å presentere de turene som kanskje ikke er mest kjente, sier Daniel Gangsø i ToppCamp Jotunheimen.

21-24. april arrangeres ToppCamp i Jotunheimen, et toppturkonsept arrangert av Brimi Eventyr i samarbeid med Fri Flyt. Dette er første gang ToppCamp arrangeres, og fokuset er på fantastiske turer, gode matopplevelser og en rekke foredrag med kjente personligheter innenfor frikjøring og fjellvandring.

Billettsalget til ToppCamp starter mandag morgen på ffshop.no. Sørg for å følge med for å sikre deg vakre turer i Jotunheimen.

– Det er både lengre spennende turer og enklere turer med guide. I tillegg legger vi opp til at folk kan gå på egne turer med fokus på fine oppturer og fantastiske nedkjøringer, sier Gangsø.

I løpet av campen vil det bli tilbudt en rekke guida toppturer, blant annet med Galdhøpiggen Skisenters Per Arne Vole, som er oppvokst på Juvasshytta i Jotunheimen.

– Jotunheimen har mange kjente topp-turer, og under ToppCamp Jotunheimen så ønsker vi å presentere de turene som kanskje ikke er av de mest kjente, men våre favoritt-turer i Jotunheimen med lokal kunnskap og erfaring.

For å sikre gode matopplevelser har man fått med seg kjendiskokken Arne Brimi på laget.

Publisert 21. februar 2016 kl 12.57
Sist oppdatert 21. februar 2016 kl 12.57
annonse
Relaterte artikler
IKONISK: For mange er afterski like obligatorisk som å stå på ski når de er i fjellet.. Foto: Kalle Hägglund
Tips til de som «går all in»

Do's and dont's på afterski

jenter som klemmer og gråter
Knuste alle i Verbier

Hedvig Wessel er verdensmester!

jente med ski
Frikjøringscamp for jenter i Røldal

– Noe eget med den jentestemninga

skikjører som tar salto
Vetle Gangeskar i form

Bestemann i NC i Hemsedal

annonse

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen