OL-utgaven

Historiens første utgave av Fri Flyt med de olympiske leker som hovedoppslag er på plass i bladkiosken!

Sist oppdatert 16. januar 2014 kl 09.22
OL SPESIAL: Fri Flyt nummer 102 kommer i kiosken i dag, og gullkandidat Andreas Håtveit pryder forsida vår for tredje gang. Bildet er tatt av Vegard Breie.
OL SPESIAL: Fri Flyt nummer 102 kommer i kiosken i dag, og gullkandidat Andreas Håtveit pryder forsida vår for tredje gang. Bildet er tatt av Vegard Breie.

Selv om OL er viet god plass både inne i bladet og på forsida, er verdens beste skiblad som alltid fylt til randen med godt stoff for skikjøreren. Her er et utvalg: 

THE TRASHPARTY: Annerledesgjengen i The Trashparty er muligens skiverdenens merkeligste og kuleste gjeng, og sannsynligvis de flinkeste til å ha det gøy. Her får du vite det meste- inkludert hvorfor de er litt rare.

KAMTSJATKA: Vi har besøkt den mildt sagt eksotiske øya som ligger øst for det meste. Men ble det bomtur?

TOPPTURSKITEST: Vi har prøvd en drøss lettvektere for toppturen, og funnet hvilke som er lettest, tyngst, bredest, smalest, og viktigst av alt: best.

DE OLYMPISKE LEKER: Hvem kjører? Hvem vinner? Hvilke norske kjørere har vi mest trua på? Og hvem er Nick Goepper og Henrik Harlauts gullkandidater? Tidenes første OL i slopestyle nærmer seg, og Norge har flere gullkandidater. Møt alle i nyeste Fr Flyt.

NORGES BESTE TOPPTURER: Fjorårets mest ambisiøse prosjekt? Vi gir deg oversikten over de beste toppturene vårt langstrakte fjelland kan by på, og det er på ingen måte lite!

SUPERMØRE: Bildene forteller om en fantastisk tur til Sunnmøre, hvor vår alles kjære Åsmund Thorsen fikk sin etterlengtede og velfortjente revansje.

MER: I tillegg byr vi på kommentarer, masse bilder, Andres Backe i Østbanehallen, Urrang Hauges ordkunst, Vågå-gjengens alpetur, Halfdan Knudsen, Bodøs nye guidebok, Steingrim Klippe, og MYE mer. Fri Flyt nummer 102 finner du i kiosken fra og med i dag!

PS! Lei av kiosken? Kjøp abonnement her, og da får du alle utgavene i vårt digitale arkiv inkludert!

    

Publisert 16. januar 2014 kl 09.22
Sist oppdatert 16. januar 2014 kl 09.22
annonse
Relaterte artikler
IKONISK: For mange er afterski like obligatorisk som å stå på ski når de er i fjellet.. Foto: Kalle Hägglund
Tips til de som «går all in»

Do's and dont's på afterski

jenter som klemmer og gråter
Knuste alle i Verbier

Hedvig Wessel er verdensmester!

jente med ski
Frikjøringscamp for jenter i Røldal

– Noe eget med den jentestemninga

skikjører som tar salto
Vetle Gangeskar i form

Bestemann i NC i Hemsedal

annonse

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen