Selv om OL er viet god plass både inne i bladet og på forsida, er verdens beste skiblad som alltid fylt til randen med godt stoff for skikjøreren. Her er et utvalg: 

THE TRASHPARTY: Annerledesgjengen i The Trashparty er muligens skiverdenens merkeligste og kuleste gjeng, og sannsynligvis de flinkeste til å ha det gøy. Her får du vite det meste- inkludert hvorfor de er litt rare.

KAMTSJATKA: Vi har besøkt den mildt sagt eksotiske øya som ligger øst for det meste. Men ble det bomtur?

TOPPTURSKITEST: Vi har prøvd en drøss lettvektere for toppturen, og funnet hvilke som er lettest, tyngst, bredest, smalest, og viktigst av alt: best.

DE OLYMPISKE LEKER: Hvem kjører? Hvem vinner? Hvilke norske kjørere har vi mest trua på? Og hvem er Nick Goepper og Henrik Harlauts gullkandidater? Tidenes første OL i slopestyle nærmer seg, og Norge har flere gullkandidater. Møt alle i nyeste Fr Flyt.

NORGES BESTE TOPPTURER: Fjorårets mest ambisiøse prosjekt? Vi gir deg oversikten over de beste toppturene vårt langstrakte fjelland kan by på, og det er på ingen måte lite!

SUPERMØRE: Bildene forteller om en fantastisk tur til Sunnmøre, hvor vår alles kjære Åsmund Thorsen fikk sin etterlengtede og velfortjente revansje.

MER: I tillegg byr vi på kommentarer, masse bilder, Andres Backe i Østbanehallen, Urrang Hauges ordkunst, Vågå-gjengens alpetur, Halfdan Knudsen, Bodøs nye guidebok, Steingrim Klippe, og MYE mer. Fri Flyt nummer 102 finner du i kiosken fra og med i dag!

PS! Lei av kiosken? Kjøp abonnement her, og da får du alle utgavene i vårt digitale arkiv inkludert!