Auksjon dag sju: Støtt jordskjelvofrene i Nepal

Fri Flyt-magasinene auksjonerer bort masse flott utstyr, og her er vår sjuende auksjon til inntekt for jordskjelvofrene i Nepal.

Sist oppdatert 11. mai 2015 kl 09.20
STØTT HJELPEARBEIDET: Kjøp stæsj for en billig penge i auksjonen her på friflyt.no, og støtt det livsviktige hjelpearbeidet etter jordskjelvkatastrofen i Nepal. Foto: Santosh Rai
STØTT HJELPEARBEIDET: Kjøp stæsj for en billig penge i auksjonen her på friflyt.no, og støtt det livsviktige hjelpearbeidet etter jordskjelvkatastrofen i Nepal. Foto: Santosh Rai

Jordskjelvkatastrofen i Nepal

  • Skjelvet inntraff klokka cirka klokka 12 lørdag 25. april

  • Skjelvet hadde en styrke på 7,9 og var 2 kilometer dypt. Episenteret var 77 kilometer nordvest for hovedstaden Katmandu

  • Minst 29 av landets 75 distrikter er berørt av skjelvet. Landets regjering har erklært unntakstilstand i disse områdene. Skjelvene gjorde også skader i nabolandene Bangladesh, Tibet i Kina og India

  • Skjelvet utløste også flere snøskred ved Mount Everest, og minst ti mennesker omkom der

  • En rekke land sender mannskap og nødhjelp for å bistå med redningsarbeidet søndag. Norge bistår i første omgang med 30 millioner kroner

  • Jordskjelvet er det kraftigste i Nepal siden 1934

Skriv ditt bud i kommentarfeltet som passer til produktet du ønsker å by på -linker finner du under artikkelen!

De neste dagene auksjonerer vi bort masse forskjellig utstyr her på friflyt.no. Stæsjet er donert av sportsbransjen, og det høyeste budet i kommentarfeltene (se nederst) klokken 12.00 mandag 11. mai får kjøpe det aktuelle utstyret.

Summen settes inn på konto til den nødhjelpsorganisasjonen vi i Fri Flyt velger for den aktuelle auksjonen –pengene er altså aldri innom verken Fri Flyt eller produktleverandørene. Denne gangen går pengene til Røde Kors´ arbeid i Nepal.

Alle magasinene under Fri Flyt-fanen bidrar i denne auksjonen, noe som betyr at i auksjonene finner du interessante greier, uavhengig av om du er mest interessert i landeveissyklingklatring, terrengsykkelUTE-liv, skateboard eller snowboard.

Fri Flyt har også tidligere arrangert auksjon for å samle inn penger etter naturkatastrofer. Over 100 000 kroner kom inn etter tsunamien i 2004, og omtrent samme beløp til ofrene etter jordskjelvet på Haiti i 2010.

Etter seks auksjonsdager har vi samlet vi inn totalt 78 412 kroner til hjelpearbeidet i Nepal. Over 5000 mennesker fryktes omkommet i Nepal, og behovet for bistand er enormt. Vinneren av auksjonen overfører pengene til Røde Kors´konto, og så fort kvittering/ utskrift av overføringen sendes nett@friflyt.no går produktet med post til vinneren.

Fra før har pengene gått til Redd Barnas katastrofefond, UNICEF, Kirkens Nødhjelp, SOS Barnebyer og Medical Aid Mountaineering.

Skriv ditt bud i kommentarfeltet som passer til produktet du ønsker å by på -linker finner du under artikkelen! Denne budrunden avsluttes mandag 11. mai kl. 12.00.

I den sjuende auksjonsrunden er det disse flotte produktene du kan by på:

1. Base & SlimJim Fra Douchebags:

douchebags
douchebags

Genial 15 liters sekk fra norske Douchebags + deres splitter nye skibag SlimJim, som er verdens letteste skibag med hjul! Begge koster 999 kroner, samlet verdi er altså 1 998 kroner.

Les mer om produktene her!

2. North Face VE25 ekspedisjonstelt:

nf-telt
nf-telt

Flaggskipet fra The North Face har en utpris på hele 10 000 kroner! Tremannsteltet er laget for å tåle de verste påkjenningene fjellet har å by på, hele året. Samtidig er det kompakt og greit å få med seg på tur.

Les mer om toppmodellen her!

3. Norrøna Fjørå Flex 1 pants til herre i størrelse Large:

norrøna-brok
norrøna-brok

Strålende langbukse for stisykling, perfekt for deg som sykler i allslags vær og forhold. Les mer om buksa her! Buksen er donert av nettbutikken Highpoint.no

4. 10 stk. Ticket to the Moon hengekøyer:

ticket-to-the-moon
ticket-to-the-moon

Ticket To The Moon hengekøye er laget av høy klasse fallskjerm materiale (silke nylon), som tilpasser seg kroppen din, dette fallskjerm stoffet er både solid og svært komfortabelt, en flott kombinasjon av elastisitet og pusteevne, en hengekøye som gir en perfekt kropps støtte uten trykkpunkter. Og rustfritt stål krok for ekstra sikkerhet ved installasjon. Vår hengekøye er også ideelle for sporadisk avslapping, tur i skog og mark, jakt, fiske og selvfølgelig en middagslur.

Varri donerer hele 10 stykker, som betyr at de 10 høyeste budene får tilslaget. Utsalgsprisen på hengekøya er 590 kroner. 

5. Mountain Hardwear HyperLamina Spark sovepose:

MtnHardwear_HyperLaminaSpark
MtnHardwear_HyperLaminaSpark

En av de beste kunststoff-soveposene som er å oppdrive. Fungerer ned til 0 grader, og veier bare 788 gram. Veilende pris er 2199 kroner, og soveposen er donert av Columbia Sportswear. 

Les mer om soveposen her!

6. Superabonnement fra Fri Flyts nettbutikk ffshop.no:

superab0_1
superab0_1

Fire valgfrie titler fra Fri Flyt i ett år! Ordinær pris på superabonnementet er 1 096 kroner. Velg mellom Fri Flyt, Terrengsykkel, UTE, Klatring og Landevei. Les mer om spesialtilbudet her!

Gi ditt bud –og din livsviktige hjelp- i kommentarfeltene (trykk på produktet for link til forumtråden):

Denne auksjonen avsluttes mandag klokken 12.00!

Publisert 29. april 2015 kl 13.02
Sist oppdatert 11. mai 2015 kl 09.20
annonse
Relaterte artikler
annonse

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen