17.000,- på første auksjonsdag: Se vinnerne her

Fri Flyt auksjonerer bort masse tøft utstyr, og alle inntektene går uavkortet til jordskjelvofrene i Nepal.

Sist oppdatert: 27. april 2015 kl 14.00
 KATASTROFE: Jordskjelvet i Nepal har rammet det lutfattige fjellandet knallhardt. Så langt er over 3700 mennesker bekreftet omkommet, og dødstallene fortsetter å stige. Foto: AP/Niranjan Shrestha
KATASTROFE: Jordskjelvet i Nepal har rammet det lutfattige fjellandet knallhardt. Så langt er over 3700 mennesker bekreftet omkommet, og dødstallene fortsetter å stige. Foto: AP/Niranjan Shrestha
Lesetid: 4 minutter

Jordskjelvkatastrofen i Nepal

  • Skjelvet inntraff klokka cirka klokka 12 lørdag lokal tid

  • Skjelvet hadde en styrke på 7,9 og var 2 kilometer dypt. Episenteret var 77 kilometer nordvest for hovedstaden Katmandu

  • Minst 29 av landets 75 distrikter er berørt av skjelvet. Landets regjering har erklært unntakstilstand i disse områdene. Skjelvene gjorde også skader i nabolandene Bangladesh, Tibet i Kina og India

  • Skjelvet utløste også flere snøskred ved Mount Everest, og minst ti mennesker omkom der

  • En rekke land sender mannskap og nødhjelp for å bistå med redningsarbeidet søndag. Norge bistår i første omgang med 30 millioner kroner

  • Jordskjelvet er det kraftigste i Nepal siden 1934

Denne auksjonen er nå avsluttet, og de heldige vinnerne av flotte produkter er klare. Alle vinnere MÅ sende mail til nett@friflyt.no med kvittering av overføring til UNICEFS Nepal-aksjon. I tillegg må det legges ved fullt navn og adresse slik at vi kan sende produktet.

Disse vant auksjonsrunde en:

Helsport Varanger Dome telt: Tarfala med budet på 6500,-

Frog 52 barnesykkel med 20-tommers hjul: Samson med budet på 3000,-

Kristoffer H. Kippernes terrengsykkel-bilde: Tmork med budet på 3000,-

Norrøna Lofoten Gore-Tex one-piece i str. L: Halland med budet på 4500,-

Ikke blant vinnerne? Fortvil ikke! Vi kjører auksjoner hver eneste dag i tiden framover. Følg med på Friflyt.no for din mulighet til å bidra.

-------------

Skriv ditt bud i kommentarfeltet som passer til produktet du ønsker å by på -linker finner du under artikkelen!

De neste dagene auksjonerer vi bort masse forskjellig utstyr her på friflyt.no. Stæsjet er donert av sportsbransjen, og det høyeste budet i kommentarfeltene (se nederst) klokken 12.00 tirsdag får kjøpe det aktuelle utstyret.

Summen settes inn på konto til den nødhjelpsorganisasjonen vi i Fri Flyt velger for den aktuelle auksjonen –pengene er altså aldri innom verken Fri Flyt eller produktleverandøren.

Alle magasinene under Fri Flyt-fanen bidrar i denne auksjonen, noe som betyr at i auksjonene finner du interessante greier, uavhengig av om du er mest interessert i andeveissykling, latring, errengsykkel, UTE-liv, skateboard eller snowboard.

LES OGSÅ: Fløyet ut av Camp 2

LES OGSÅ: Tragedie i Nepal 

Fri Flyt har også tidligere arrangert auksjon for å samle inn penger etter naturkatastrofer. Over 100 000 kroner kom inn etter tsunamien i 2004, og omtrent samme beløp til ofrene etter jordskjelvet på Haiti i 2010.

Vi starter auksjonen allerede i dag, med hele fire forskjellige produkter. Salgssummene i dag går i sin helhet til Unicefs arbeid i med jordskjelvkatastrofen i Nepal, hvor dødstallene stiger stadig. Over 3700 mennesker er bekreftet omkommet, og behovet for bistand er enormt. Vinneren av auksjonen overfører pengene til Unicefs kontonummer, og så fort kvittering/ utskrift av overføringen sendes nett@friflyt.no går produktet med post til vinneren.

Tirsdag starter ny auksjon, da er det Kirkens Nødhjelps innsats i Nepal som får pengene.

Skriv ditt bud i kommentarfeltet som passer til produktet du ønsker å by på -linker finner du under artikkelen! Denne budrunden avsluttes tirsdag 28. april kl. 12.00.

I vår første auksjon kan du by på disse flotte produktene:

Helsport Varanger Dome telt: Det perfektet teltet for bruk i større grupper og som basecamp-telt (4-6 personer). Vekt: 6 kg. Pris på teltet i butikken er 10 450 kroner. Bilder og mer info finner du her!

varangerdomeopenw_innertentopen_1
varangerdomeopenw_innertentopen_1

Frog 52 barnesykkel med 20-tommers hjul: Passer for aldersgruppen 6-8 år.  Frog er et britisk merke som spesialister på lette barnesykler, og denne veier bare 8,8 kilo. Den har sju gir og en rekke fine detaljer som de unge og lovende vil sette pris på. Koster ordinært 3000 kroner. Denne er lett brukt i magasinet UTEs test av barnesykler:

Frog_52
Frog_52

Terrengsykkel-redaktør og fotograf Kristoffer H. Kippernes gir bort en nydelig print, fotografert under arbeidet med boka Stisykling i Norge. Bildet, tatt ved Molden i Luster kommune, er printet på 60x90 skumplast. Bildet prydet også forsiden på Terrengsykkel 47, som hadde en større reportasje fra Sogndals-området:

IMG_8030
IMG_8030

Norrøna Lofoten Gore-Tex one-piece i str. L. Norrønas mest tekniske heldress passer begge kjønn, og er en slitesterk og minimalistisk heldress for frikjøring. Den er laget i to typer Gore-tex som er meget værbeskyttende og vanntett. Overdelen er i det nye Gore-tex Pro for slitestyrke og fleksibilitet, mens buksedelen har en ny robust konstruksjon med Aramid-forsterkning rundt støvelen. Nye og forbedrede detaljer for denne sesongen er teipede glidelåser, passform, økte pusteegenskaper, forbedringer på mansjetter og hette med enhåndsstramming. Pris i butikken er 8 999 kroner.

Untitled-1
Untitled-1

 

Flere auksjoner kommer. Gi ditt bud –og din livsviktige hjelp- i kommentarfeltene (trykk på produktet for link til forumtråden):

Publisert 27. april 2015 kl 14.00
Sist oppdatert 27. april 2015 kl 14.00
annonse
Relaterte artikler
Hedvig Wessel feirer at hun er blitt verdensmester i frikjøring
– Dette er bare begynnelsen

– Dette er bare begynnelsen

Vetle Gangeskar RFC 2024
Slik gikk Røldal Freeride Challenge 2024

Slik gikk RFC 2024

FALLET: Like før droppet hektet deltageren skien slik at den falt av. Den bratte facen gjorde at hun skled ned fjellsiden.
Junior freeride i Røldal

Dramatisk fall under konkurranse

IKONISK: For mange er afterski like obligatorisk som å stå på ski når de er i fjellet.. Foto: Kalle Hägglund
Tips til de som «går all in»

Do's and dont's på afterski

jenter som klemmer og gråter
Knuste alle i Verbier

Hedvig Wessel er verdensmester!

annonse
jente med ski
Frikjøringscamp for jenter i Røldal

– Noe eget med den jentestemninga

skikjører som tar salto
Vetle Gangeskar i form

Bestemann i NC i Hemsedal

Høkkers Freeride
Se bilder og resultater fra Høkkers Freeride

Høkkers: – Rekordpåmelding

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen