– Fjellparken er godt utrustet med mange elementer, og vi vil påstå å ha det beste parktilbudet i Norge akkurat nå, sier salgssjef i Geilo Holiday, Helen Møgster.

For etter forrige ukes stor-åpning av norske skianlegg er nå også parkene i ferd med å åpne opp. Først ut var Golparken, før resten fulgte etter forrige helg og kommende helg. I Hafjell åpner man nå backyard-parken og railparken.

Annonse

– Det er rails i toppen, og backyard er åpen med mange små, fine hopp. Det går an å få lekt seg litt, og for de erfarne er det også muligheter, hvis man ser på det som å kose seg, sier sier markedssjef i Hafjell/Kvitfjell , Christian Bråtebekken.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

hafjell

HAFJELL: Det nærmer seg et svært godt parktilbud på Hafjell. Foto: Hafjellparken

Dermed er det, etter det Fri Flyt kjenner til, fem gode parktilbud i Norge den kommende helga. I tillegg holder over 40 skianlegg åpent. Flere av dem ser du her.

Vi legger til at vi ikke har tatt med skisentre som har satt opp rails. De fleste har i sesongoppkjøringen gjort det, slik som blant annet Kvitfjell og Trysil, så dersom du likevel ønsker å ta noen runder med railterping er dette mulig langt flere steder.

  • Geilo (Fjellparken og Kikutparken)
  • Vierli
  • Golparken
  • Hafjell
  • Oslo Vinterpark
  • Skeikampen

– Det er kjempeforhold i bakken, og det snør. Det har kommet 12 centimeter nysnø. Det blir knallføre her i helga, sier Rune Slåsletten i Skeikampen, som forteller at parken nå har tre hopp og fem elementer.

I Fjellparken på Geilo finner man i helga fire hopp (to blå og to røde), i tillegg til 12 ulike rail-kombinasjoner. Vierli åpnet forrige helg med et rail- og hoppline.

I tillegg kan det forøvrig nevnes at Voss åpner denne helgen, i tillegg til at Norefjell åpner hele Børseter.