MSP har sluppet nok en trailer og den ser lovende ut som alltid, nytt for året er at de fortsetter å doble antallet kvinner som er med i filmen. Derav har de droppet seks menn og tatt med to ekstra damer. I fjorårets film var det Michelle Parker og Elyse Saugstad som var med på reisen, i år har de også tatt med Tatum Monod og ikke helt ukjente Angel Collinson. Det må nevnes at i 2015 vant Angel "Line Of  The Year", og slo alle de tre andre mennene som også var nominerte. 

Annonse

GALSKAP: Når du planlegger og kjører linja di så godt at du gapper sluffet ditt på vei ut, da vinner du Line of the Year.

Ikke mindre kjente Cody Townsendt, Wiley Miller, Johnny Collinson og Mark Abma er også med i filmen. MSP sier at dette er ikke en "Women can rip too"-type film, men at de rett og slett bare har lagd en fet film som tilfeldigvis inneholder like mange damer som menn. De har filmet i British Columbia, Alaska, Utah, Washington, Japan og Sør-America og filmen skal visstnok være "This film is light on story, high on action and full of fun loving personality". Vi får vente å se til høsten, her er ivartfall traileren til neste års storfilm fra MSP:

FRI FLYT TOUR: Denne filmen kommer også til å være en del av årets Fri Flyt Film Tour. Billetter kommer til høsten.