Lofoten på sitt flotteste

Se den fantastiske dronefilmen fra toppturfestivalen i Lofoten sist helg.

Sist oppdatert 14. april 2015 kl 09.45
LOFOTEN: Få steder i Norge byr på så flott ski- og snowboardkjøring som Lofoten når forholdene er bra. Det var de forrige helg!  Foto: Nils-Erik Bjørholt
LOFOTEN: Få steder i Norge byr på så flott ski- og snowboardkjøring som Lofoten når forholdene er bra. Det var de forrige helg! Foto: Nils-Erik Bjørholt

– Det sies at man opplever fire årstider hver dag i Lofoten, og det stemmer! Lørdag var fantastisk med blå himmel, vindstille og klar skarp luft, forteller Martin Haglev –en av arrangørene av Lofoten for Splitt- og Toppturfæst (LSTF) sist helg.

Det var også den svensk-norske snowboardprofilen David Underland, og svenskenes frikjøringsyndling Kaj Zackrisson. Og en kameragjeng som foreviget det hele med noen fantastiske dronebilder –filmen ser du under artikkelen.

BQ5Q9691
BQ5Q9691

LEGENDE: Kaj Zackrisson er mer kjent for å herje i store fjell foran store kameraer med helikopter på slep, men han trives minst like godt på toppturfestival i Lofoten. Foto: Nils-Erik Bjørholt

– LSTF er en toppturfestival for både skikjørere og brettkjørere. Kaj er en gledespreder av rang og sammen med David underland så tok han meget godt vare på gjestene sammen med guidene og personalet på Hattvika Lodge. LSTF dreier seg om sosial hygge i Lofotfjellene og det passer Kaj perfekt. Store fjell med flotte nedkjøringer sammen med gjester som er innstilt på å det gøy er innertier, sier Haglev.

– Hvilke fjell var dere på?

– Stornappstind, Himmeltind, Blåtind, Pilan, Sautind, Kvittind og Justatind. Fantastiske topper alle sammen og mye mer å ta av!

Lofoten Splitt- og Toppturfæst samlet 40 deltagere fra England, Sverige og Norge, men en 10/30 fordeling mellom ski og brett –hvor størstedelen hadde to planker på beina både på vei opp og ned.

Se masse bilder i galleriet under filmen!

Sjekk ut den fantastiske filmen fra Lofoten, laget av Dronenett:

Publisert 14. april 2015 kl 09.45
Sist oppdatert 14. april 2015 kl 09.45
annonse
Relaterte artikler
IKONISK: For mange er afterski like obligatorisk som å stå på ski når de er i fjellet.. Foto: Kalle Hägglund
Tips til de som «går all in»

Do's and dont's på afterski

jenter som klemmer og gråter
Knuste alle i Verbier

Hedvig Wessel er verdensmester!

jente med ski
Frikjøringscamp for jenter i Røldal

– Noe eget med den jentestemninga

skikjører som tar salto
Vetle Gangeskar i form

Bestemann i NC i Hemsedal

annonse

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen