Kvinne (23) omkom etter ulykke i Kvitfjell

Ei 23 år gammel kvinne fra Oslo omkom etter en fallulykke i Kvitfjell i helga.

Sist oppdatert 14. desember 2016 kl 15.37
OMKOM: Ei 23 år gammel kvinne omkom etter en fallulykke i Kvitfjell. Foto: Kvitfjell
OMKOM: Ei 23 år gammel kvinne omkom etter en fallulykke i Kvitfjell. Foto: Kvitfjell

– Det er en forferdelig tragisk ulykke først og fremst for familien, men det er også tragisk for Kvitfjell at det skal gå slik med et fall midt i bakken, sier Odd Stensrud, daglig leder i Alpinco, til lokalavisa GD.

Ulykken skjedde i en bratt løype lørdag. Kvinnen falt og pådro seg alvorlige skader. Mandag kveld ble det bekreftet ovenfor politiet at kvinnen var omkommet som følge av skadene, skriver GD.

– Det var europacuprenn i den traseen på lørdag, men det var mulig å passere på sidene. Det har hun gjort. Hun har ifølge vitner etter hvert fått stor fart nedover henget. Hun har fått et løft på en "pukkel" nede i bakken. Det kan skje om du har stor fart. Det var dårlig vær og sikt, noe som kan ha vært med på å gjøre at vedkommende ikke så terrenget ordentlig, forteller fungerende førstebetjent i Midt-Gudbrandsdal, Svein Morten Laengen, til GD.

Det var Kvitfjells skipatrulje som kom først til ulykkesstedet lørdag. Politiet ble først varslet om ulykken et døgn senere.

– Det er en del som brekker både hender og føtter i bakken. Politiet varsles ikke om alle ulykker, sier fungerende førstebetjent i Midt-Gudbrandsdal, Svein Morten Laengen til samme avis.

Publisert 14. desember 2016 kl 15.37
Sist oppdatert 14. desember 2016 kl 15.37
annonse
Relaterte artikler
annonse

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen