Alle som husker Parker White sin avslutningspart i fjorårsfilmen «Sunny» fra Level 1, vil nok kanskje nikke anerkjennende når jeg sier at det var noe av den mest underholdende kjøringa fra en og samme person på film – kanskje noensinne. White behersker hele spekteret av skikjøring, fra teknisk railkjøring i gata til argbratte fjellsider.

I natt ble årets Level 1-trailer sluppet, og det er lite som tyder på at de har ligget på latsida siden sist. Traileren er full av godbiter, fra en gjeng som ikke har brukt vinteren til å forberede seg til OL, men heller tatt ut gull, sølv og bronsje i løssnøen over hele verden.

Filmen har norgespremiere på Rockefeller i Oslo 28. september, i forbindelse med Fri Flyt Filmtour kickoff. Følg med på friflyt.no utover høsten for mer informasjon.

Disse er med: Chris Logan, Will Wesson, Ahmet Dadali, Parker White, Adam Delorme, Tanner Rainville, Wiley Miller, LSM, Tim McChesney, Banks Gilberti, LJ Strenio, Torin Yater-Wallace, Josh Bibby, Niklas Eriksson, Logan Imlach, Sammy Carlson, Sig Tveit, Magnus Granér ++.