Traileren til Chaoz Productions kommende film «Head Straight» starter med at Ane Enderud drar av gårde i et hundespann opp til en fjelltopp i Jotunheimen, nærmere bestemt Austabotntind.
«Håhå», tenker du kanskje – de bikkjene klarer ikke å dra opp en så bratt fjelltopp.
Jo da!
For hva skjer midt under selve høydepunktet, når Ane Enderud fra Oslo svinger seg ned Austabotntindrenna?
BIKKJA KOMMER SOM ET PROSJEKTIL NED RENNA.
Det er helt sant. (Det gikk bra med hunden).

Videre i traileren får vi se hvor brun Gaute Silseth har rukket å bli selv om kalenderen så vidt har vist sine første tall i juni, også er det noen klipp fra Oslos nest største stolthet – superpipen i Wyller. David Wise, kjent fra uttallige seierspaller rundt om kring i verden, gjør det han kan aller best i Oslos vinterstorstue.
På Stranda har Gaute Silseth og Espen Bergh tråkka opp et vanvittig langt inrun og sammen dobbelkorker de seg entusiastisk et steinkast fra gondolen.
Så kommer høyballene til grisebonden Lars Haakon Hafsal. Vi visste at Hamar-gutten hadde store baller, men at det var såpass size på de forklarer vel de ville flipsa til Hafsal. Uansett – det er godt driv og så kommer det noen trannys, og vi er spente på om Gaute Silseth gjør noe gnarly greier under noe rekkverk sånn som i fjor, men det må vi vente til selve filmen med å få se, for nå er det PC Fosse (kjent fra blant annet NRK, Aftenposten, VG, Dagbladet osv) som skal fyre oss opp og fortelle om det som kommer til å bli verdens første doble misty av en rail (i følge dem selv) – og så gjør Vegard Øye noe drøye greier på et hopp på Stryn og Kim Boberg får det til å se SÅ lett ut å kjøre fett på ski.
Men hvor er Dennis Risvoll? Når Kim Boberg gliser i baris i solnedgang og du trodde traileren var ferdig: Backflipbonanza og pudderslædd med trykk på innerskia signert Risvoll.
Oppskriftsmessig!
Chaoz har presentert sin trailer for i år.
Klassisk bra skifilmtrailer uten de alt for store overraskelsene (bortsett fra hunden).