– Jeg har fortsatt litt ugjorte ting her oppe, sier Karsten Gefle til Fri Flyt.

I sesong to av Nuit de la Glisse-serien Don´t Crack Under Pressure har han nok en gang samlet filmgjengen i Sunnmørsalpene. Nå er alle utøverne med for å vise fram mulighetene i fjellområdet. Det betyr surfing, skydiving, snowboard, ski og kiting. Ifølge Gefle var de tilreisende over seg av begeistring da de så de kystnære fjellene.

Annonse
  • Se traileren i vinduet ovenfor.

– Han ene surferen sa det var den mest fantastiske turen han hadde vært på. De var sinnsykt gira, til tross for at de var litt kaldt.

Filmen har premiere i Norge 24. november, og vil åpne med hele 20 minutter fra Vestlandet. Til sammen var filmcrewet hos Gefle i to uker, og til tross for værutfordringer var det likevel god tid til opptak. Dessverre satte det en liten demper for planene til Gefle.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

[NDG]Don't Crack Under Pressure S2 Photo By Havard Myklebust (1) (1)
[NDG]Don't Crack Under Pressure S2 Photo By Havard Myklebust (1) (1)

KLARE: Nuit de la Glisse var på toppen av flere av Sunnmørsalpenes fjell. Foto: Håvard Myklebust

– Det ble litt begrensa på grunn av været, men jeg er fornøyd med det vi endte opp med å gjøre. For min del hadde jeg gledet meg enormt til dette lenge, og sett for meg forskjellige linjer jeg skulle gjøre. Det ble rett og slett for farlig. Men jeg er fortsatt i live, og kan gjøre det senere.

  • Se flere bilder fra Sunnmørsalpene nedenfor.

Også i den første filmen var de i Sunnmørsalpene.

– Hva skiller filmene fra hverandre?

– Det som hovedsaklig skiller denne fra den forrige er at vi har hatt med oss alle utøverne. Storyen blir helt annerledes. Det var en enormt teamskapende tur.

– Du er sulten på mer kjøring i Sunnmørsalpene?

– Veldig. Jeg hadde jo speila meg ut mye jeg skulle gjøre, og har allerede klare planer på hva som skal gjøres senere.