Hvem vinner Fotokonkurransen?

I høstens første utgave av Fri Flyt, nemlig det store Fotonummeret, avslører vi vinnerene av Fri Flyt og Canons store Fotokonkurranse. Her på friflyt.no får du se alle bildene som ikke nådde til topps.

Sist oppdatert: 30. juli 2013 kl 08.04
BLINKSKUDD: En skikkelig blinkskudd fra Andreas Møller, som ikke nådde finalen, tross et flott motiv med fristende kjøring. Foto: Andreas Møller
BLINKSKUDD: En skikkelig blinkskudd fra Andreas Møller, som ikke nådde finalen, tross et flott motiv med fristende kjøring. Foto: Andreas Møller
Lesetid: 1 minutter

Fri Flyts store Fotonummer, som er utgave nummer 98, kommer til abonnentene neste uke. Bladet er i salg i kiosken fra torsdag 15. august. De fem beste bildene i den store Fotokonkurransen får du se i bladet, selvsagt inkludert de som vant flotte premier fra Canon og Evoc.

Her får du første del av galleriet med bildene som ikke nådde til topps. Som galleriet viser var det ingen enkel oppgave for juryen å plukke ut de beste bildene av nesten 200 innsendte bidrag, som alle holdt høy standard. 

Fram til Fri Flyts Fotonummer kommmer til abonnentene neste uke vil vi publisere alle de innsendte bidragene. I galleriet ser du 51 flotte bilder som ikke gikk til topps. Hvilket er din favoritt?  

PS! Vil du være blant de som får verdens kuleste skiblad før alle andre? Det fikser du her

Publisert 30. juli 2013 kl 08.04
Sist oppdatert 30. juli 2013 kl 08.04
annonse
Relaterte artikler
Vetle Gangeskar RFC 2024
Slik gikk Røldal Freeride Challenge 2024

Slik gikk RFC 2024

FALLET: Like før droppet hektet deltageren skien slik at den falt av. Den bratte facen gjorde at hun skled ned fjellsiden.
Junior freeride i Røldal

Dramatisk fall under konkurranse

IKONISK: For mange er afterski like obligatorisk som å stå på ski når de er i fjellet.. Foto: Kalle Hägglund
Tips til de som «går all in»

Do's and dont's på afterski

jenter som klemmer og gråter
Knuste alle i Verbier

Hedvig Wessel er verdensmester!

jente med ski
Frikjøringscamp for jenter i Røldal

– Noe eget med den jentestemninga

skikjører som tar salto
Vetle Gangeskar i form

Bestemann i NC i Hemsedal

annonse

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen