Hvem gjør quadcorken først på ski?

Hva mener tre av planetens flinkeste trippelcorkere om snowboarder Billy Morgans quadcork -og hvem blir den første til å sette kvadruppelcorken på ski?

Sist oppdatert: 18. april 2015 kl 01.32
 IKKE DENNE KAREN: Joss Christensen lover at han ikke blir den første skikjøreren som setter quadcork. Tror vi på det? Her fra helgens Jon Olsson Invitational i åre. Foto: Andreas Løve Storm Fausko
IKKE DENNE KAREN: Joss Christensen lover at han ikke blir den første skikjøreren som setter quadcork. Tror vi på det? Her fra helgens Jon Olsson Invitational i åre. Foto: Andreas Løve Storm Fausko
Lesetid: 2 minutter

Selv om det altså ikke ble satt de helt store triksene under JOI-kvaliken i Åre fredag, så er Billy Morgan sin quadcork friskt i minne, også blant superstjernene som besøker Jon Olsson i Sverige. Vi spurte tre av årets kjørere om hva de syns om quad-corken, om det kommer til å skje blant skikjørerne, og ikke minst: Hvem som gjør den først. 

Joss Christensen (USA), OL-vinner og trippelcorkmann:

– Ingen kommentar, haha. Det kommer definitivt til å skje blant freeskierne også, men jeg kommer ikke til å gjøre det. Må bli Bobby Brown eller Nick Goepper tenker jeg. 

Bobby Brown (USA), superstjerne og andremann som landet trippelcork:

– Jeg vet ikke, jeg mener, den var helt syk, men så ikke veldig bra ut. Kommer nok til å skje blant oss også, men tror det må bli Nick eller Luca Tribondeau.

Elias Ambuhl (SUI), twintipveteran og trippelcorkmann:

– Morgan gjorde det ganske bra, men ikke alle kan gjøre den så bra. Når folk skal gjøre den med bootgrab så vil det ikke se pent ut.  Jeg tror det er mer å gjøre blant triplecorksene uansett. De kan utvikles enda mer. Men det kommer til å skje og i så fall blir det Bobby Brown eller Nick Goepper. 

Hva mener du? Se Billy Morgans quadcork her:

Publisert 18. april 2015 kl 01.32
Sist oppdatert 18. april 2015 kl 01.32
annonse
Relaterte artikler
Vetle Gangeskar RFC 2024
Slik gikk Røldal Freeride Challenge 2024

Slik gikk RFC 2024

FALLET: Like før droppet hektet deltageren skien slik at den falt av. Den bratte facen gjorde at hun skled ned fjellsiden.
Junior freeride i Røldal

Dramatisk fall under konkurranse

IKONISK: For mange er afterski like obligatorisk som å stå på ski når de er i fjellet.. Foto: Kalle Hägglund
Tips til de som «går all in»

Do's and dont's på afterski

jenter som klemmer og gråter
Knuste alle i Verbier

Hedvig Wessel er verdensmester!

jente med ski
Frikjøringscamp for jenter i Røldal

– Noe eget med den jentestemninga

skikjører som tar salto
Vetle Gangeskar i form

Bestemann i NC i Hemsedal

annonse

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen