Gutta bak Next Generation Media gjør det tidlig klart at de ikke er blant de snilleste gutta i klassen. 

«Nå skal vi inn til Oslo. Drekke oss drita og se hva som skjer» er det første vi får høre i teaseren. Sånn sett har tydeligvis ikke denne gjengen som mål å være sunne forbilder. Men (traileren til) «Hold Your Horses» er ikke mindre forbilledlig av den grunn. Jibberne som hører til Varing og Hafjell er uten tvil en gjeng med talenter vi kommer til å se mer av i fremtiden. Dessuten er film og utrykk av den profesjonelle typen. Bildene er nydelige og klippingen tight. Det er grunn til å heve forventningene til produsent Ola Sollie & co. allerede.  

– Vi har ikke hatt noe budsjett. Hovedsaklig har vi benyttet Canon 7D og Canon 550D med diverse linser. Vi har også fikset oss en dolly slider som fikser en fet motion i enkelte shots. I tillegg har vi brukt flycams for å få til en noen followcams, forteller produsent Ola Sollie. Sammen med Fredrik Torsvik er det han som står bak dugnadsprosjektet «Hold Your Horses», med god hjelp fra Hans Haug. 

– Jeg er veldig stoka på å vise frem en del av urbankjøringa, og selvfølgelig gira på å høre hva folk synes om hele filmen når den tid kommer. Jeg håper vi klarer å snekre sammen noe fett til tross for mye skadeproblemer på gutta i vinter, fortsetter Ola som fortsatt er midt i klippeprosessen. 

Kjørerne som er med: Emil Larsen, Martin Stuve Strøm, Edvard Strand, Lars Tynes, Christoffer Schach, Kristian Vereide, Steffen Olsen og Ole-Magnus Dahlgren.

– Segmentene er filmet i Kongsberg, Folgefonna, Urban i Oslo, Lillehammer og Gjøvik i tillegg til en morsom session på Rogern i Hafjell som endte med en sinnsykt fet sunset, forteller Ola. 

Filmen blir lagt ut gratis for streaming på www.ngmblog.com i høst. Det er også mulig Next Generation Media drar i gang et releaseparty i Oslo før Hold Your Horses legges ut på nettet.