For å lade opp til årets skisesong gir vi deg de beste de beste utstyrs-tipsene til vinteren kommer. Årets Skiguiden er stappfull av både ski og utstyr du trenger for å få maks ut av skiturene i år- i tillegg til en rekke gode reportasjer fra skiverdenen.

Her får du blant annet vite hvordan du blir klar til din første topptur, du blir bedre kjent med Field Productions Even Sigstad, og du får bli med bak fasaden til landets beste konkurransekjørere. Sammen med både nyheter og utstyrstips blir dette den perfekte sesong-oppladningen før snøen virkelig treffer landet.

Her er årets Fri Flyt Skiguiden:

oppslag-1
oppslag-1

Plankeskogen: Her får du et møte med fjellene i Zauchensee, ført i pennen av Hans Kristian Krogh-Hanssen. Bli kjent med fjellet i Østerrike i denne reisereportasjen. 

oppslag-2
oppslag-2

Slik blir du klar for topptur: Få alle tipsene du trenger for å kjøpe ditt første toppturutstyr, enten det er brukt eller nytt. Her får du nyttige tips til både ski, støvler, bindinger og sikkerhetsutstyr. Denne bør du absolutt lese før du drar ut på din første tur i fjellet!

oppslag-3
oppslag-3

Even Sigstad portrett: Even Sigstad er et talent både foran og bak kamera, og vi ble kanskje mest kjent med han under Fields Supervention. I Fri Flyt Skiguiden lærer du han virkelig å kjenne i et omfattende portrettintervju.

Vinterens ski, støvler og bindinger (her er et utvalg fra hver kategori):

oppslag-4
oppslag-4
oppslag-5
oppslag-5
oppslag-6
oppslag-6
skalljakke
skalljakke
skred
skred

Og selvsagt mye, mye mer! Bladet finner du i de fleste dagligvarebutikker i hele Norge. Vil du derimot bli abonnent- å få bladet før alle andre, i tillegg til fete tilbud, må du sjekke ut FFSHOP.no.