Ida vant tett foran Hedwig Wessel. Tredjeplass tok Imma Krantz. I herreklassen vant Trygg Lindkjølen med klar margin foran Sondre Loftsgarden og Simon Rød.

Slik beskriver Lindkjølen sitt run til Fri Flyt:

– Jeg plukka en linje som det gikk an å kjøre fort i fallinja, som hadde en del elementer. Da vi kom opp i facen dukka det opp en diger windlip som Sondre og David hadde bygd et hopp på, og jeg spotta en gap der, med nesten helt naturlig takeoff som jeg gravde til og sendte en treer over. Tror det var den som gjorde susen, for jeg fikk en del luft, sier Trygg.

Snowboardklassen ble vunnet av Even Delkås. Kjørene tok beltebil inn fra Tyin på torsdag kveld og fredag formiddag. Rennet, det første i sitt slag, ble kjørt i en side på andre av vannet fra selve Eidsbugarden i utfordrende forhold.

– Føret var karakterbyggende. Sida som ble kjørt var jo et godt alternativ for å få gjennomført under vanskelige forhold. Veldig vindpåvirka, fokksnø og sastrugi og skare over hele fjøla. Tynt snødekke, men folk var kreative og bygde hopp og fant muligheter. Folk var flinke og kjørte fornuftig. Ingen skader, sier Henning Skjetne.

Her er komplette resultater:

Screen Shot 2017-04-23 at 10.40.16
Screen Shot 2017-04-23 at 10.40.16