/ FWT

Se sendingen fra årets andre FWT-renn her

Hedvig Wessel knuste konkurrentene fredag morgen i Andorra. Nå får hun sjansen til å gjøre det igjen, når årets andre Freeride World Tour-renn blir arrangert onsdag.

Sist oppdatert 24. februar 2021 kl 10.04
Hedvig Wessel
HEDVIG: Kan Hedvig Wessel vinne i Andorra igjen? Foto: FWT

På grunn av avlysningen av Freeride World Tour, altså verdenscupen i frikjøring, i Japan og Canada, arrangeres nå et nytt renn.

Det skjer onsdag klokken 9:15 i Andorra. Det skal kjøres samme face, Port del Rat-facen, på nytt.

Det er godt nytt for Hedvig Wessel, som smadret konkurrentene med en stor backflip. Med unntak av at det åpnes en tredje startport ski høyre, blir det lik konkurranse som i forrige uke.

Freeride World Tour har sagt at de ønsker å gjennomføre fem renn, slik de tidligere har gjort. Når forholdene tillater det vil de da altså gjøre det innenfor værvinduet til de eksisterende konkurransene. Siden rennet i Ordino Arcalís i Andorra ble arrangert såpass tidlig som fredag, rekker de en ny konkurranse.

Se runnet som sikret Hedvig førsteplassen her:

Det var lenge usikkert om konkurransen ville gå tirsdag eller onsdag på grunn av uvær i fjellet. Det er altså nå klart at det blir onsdag. 

Forøvrig nevnes det i en pressemelding fra Freeride World Tour at alle utøvere blir jevnlig testet for Covid-19. Ingen har testet positivt.

Wessel har for ordens skyld vunnet i Andorra to år på rad nå. Det er med andre ord rimelig gode odds for at det skjer igjen onsdag.

Det var forøvrig Ross Tester som vant herrenes klasse. 

Onsdagens renn ser du direkte her. Ski damer kjører sist denne gangen, altså motsatt av i forrige stopp. Det kan derfor ta en stund før Wessel kjører.

Publisert 24. februar 2021 kl 10.04
Sist oppdatert 24. februar 2021 kl 10.04
annonse
Relaterte artikler
annonse

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen