Forkledd Dynafit

Fischer og Dynastar setter logoen sin på Dynafits bindinger.

Sist oppdatert 13. februar 2015 kl 15.00
SAME BINDING, DIFFERENT WRAPPING: Fischer og Dynastar er blandt skiprodusentene som nå brander Dynafit-bindinger med sine logoer. Foto: Hans Petter Hval
SAME BINDING, DIFFERENT WRAPPING: Fischer og Dynastar er blandt skiprodusentene som nå brander Dynafit-bindinger med sine logoer. Foto: Hans Petter Hval

Den Østerrikske skiprodusenten Fischer er en av flere skiprodusenter som neste høst kler inn Dynafit-bindinger med sine logoer. Vi har sett dette før med blant annet alpinbindinger fra Tyrolia, Vist og Salomon/Atomic, men nå er det altså de kjente tech-bindingene som kommer i nye klær. Dynastar er det andre merket som stilte ut Dynafit-bindinger med Look-branding på ISPO. Før har Dynastar brukt bindinger fra den franske produsenten Plum. Det samme har Movement gjort i et begrenset opplag.

Dynafitbindingene fra Fischer og Dynastar kommer på det europeiske markedet allerede til høsten. I Norge får du ikke kjøpt de før om to år. Fischer og Dynastar kommer mest sannsynlig kun til å bruke disse bindingene på sine demoski her til lands.

Publisert 13. februar 2015 kl 15.00
Sist oppdatert 13. februar 2015 kl 15.00
annonse
Relaterte artikler
FALLET: Like før droppet hektet deltageren skien slik at den falt av. Den bratte facen gjorde at hun skled ned fjellsiden.
Junior freeride i Røldal

Dramatisk fall under konkurranse

IKONISK: For mange er afterski like obligatorisk som å stå på ski når de er i fjellet.. Foto: Kalle Hägglund
Tips til de som «går all in»

Do's and dont's på afterski

jenter som klemmer og gråter
Knuste alle i Verbier

Hedvig Wessel er verdensmester!

jente med ski
Frikjøringscamp for jenter i Røldal

– Noe eget med den jentestemninga

skikjører som tar salto
Vetle Gangeskar i form

Bestemann i NC i Hemsedal

annonse

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen