– For å sette en ekstra spiss på årets Fri Flyt Film Tour inviterer vi til førpremiere av 10-års jubileumsfilmen til Field Productions og Level1s Less fredag 3. oktober klokka sju i Fri Flyts lokaler på Torshov, forteller Film Tour-sjef Magnus Tveito.

LES OGSÅ: Se Level1-trailer´n

Annonse

Visninga blir oslokids under atten år sin sjanse til å få med seg årets filmturné, for det blir ingen juniorvisning på Rockefeller i år. Også i Bergen og på Voss –hjembygda til Sig Tveit som har part i Level1- blir det ekstra visning for folk under 18 år. Og til visningen i Oslo kommer et knippe av stjernene fra Field Productions.

LES OGSÅ: Fields beste på filmtouren

– Ta med deg godteposen og autografboka for et hyggelig gjensyn med gjengen i Field Productions! I tillegg til Fields 10 års jubileumsfilm viser vi også Less hvor vår egen Sigbjørn Tveit har fått en imponerende part. Less er den femtende filmen  i Level1-rekken og for mange skifilmentusiaster blir nok dette et av årets filmhøydepunkter i høst, sier Tveito.

LES OGSÅ: Sigs Level 1-part

Billetter til både Fri Flyt Film Tour og ekstravisningene finner du på ffshop.no!

Even---gjoviktennisrail
Even---gjoviktennisrail

SENTRAL FIGUR: Even Sigstad setter garantert sitt preg på jubileumsfilmen fra Field –og sjansen er stor for at du får møte skiproffen fra Biri på Fri Flyt-kontoret 3. oktober. Dette bildet er fra Field-klassikeren Welfare. Foto: Bård Svardal