Flytter på parken

SESONGSTART: I Hemsedal ar de tradisjon for å flytte på terrengparkene sine. I år flyttes Hemsedalsparken til Dortheløypa.

Sist oppdatert 28. oktober 2013 kl 08.11
 PARKEN FLYTTES: Supervention-aktuelle Anders Backe er på Hemsedal-teamet, og han blir helt sikkert å finne i løype 22 i vinter. Foto: Kalle Hägglund
PARKEN FLYTTES: Supervention-aktuelle Anders Backe er på Hemsedal-teamet, og han blir helt sikkert å finne i løype 22 i vinter. Foto: Kalle Hägglund

Den opprinnelige planen var å sarte sesongen i Hemsedal førstkommende fredag (1. november), men mildværet de siste dagene har gjort at sesongstarten er utsatt til uka etter.

– De første heisene som åpner blir mest sannsynlig Hollvin Express og Hemsedalsløypa, sier markeds- og eventansvarlig i Skistar Hemsedal, Anne-Lise Holde Dokken.

Usikker parkåpning

Hun tør ikke love noen parkelementer til åpningshelga, ei heller når parkene i Hemsedal åpner for alvor.

–  Når det gjelder åpningshelga er det fortsatt usikkert, men vi håper på tilstrekkelig med snø til å få opp noen elementer. Når det gjelder hovedparkene er det vanskelig å gi eksakt dato, men vi trenger kulde for å produsere snø og gjerne litt naturlig snø også, sier Dokken.

Fem parker

Det som er sikkert er at Hemsedalsparken skal flyttes denne sesongen, til løype nummer 22 (Dortheløypa). Der skal det bygges to røde hopplinjer med totalt 10-14 hopp med 5 til 15 meter platå, pluss en rød raillinje med plass opptil 15 elementer.

– Totalt får vi fem parker og to skicross-arenaer med et varierende antall hopp, rails og andre elementer, sier Dokken.

Pol i dalen

Ut over flyttinga av parken melder Hemsedal om ny figur i barnebakken, noen utbygginger av typen heisnær overnatting, noen nyheter på serveringstilbudet i bakken, og ikke minst: Vinmonopol i Hemsedal sentrum.

– Endelig, skriver Skistar på Hemsedal skisenters nettside.

Publisert 28. oktober 2013 kl 08.11
Sist oppdatert 28. oktober 2013 kl 08.11
annonse
Relaterte artikler
annonse

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen