Til tross for kræsjen ble det delt 4. plass på Anja, en plassering hun delte med svenske Karin Stöckel i dagens 4-stjerners Freeride World Qualifier (FWQ)-konkurranse i Engadin i Sveits.

LES OGSÅ: Anja til finalen

Annonse

– Anja tryna i dag, men det gikk fint, ingen skader. Varierende snøforhold, skriver Anjas gode venninne og konkurrent Linn Cecilie Mæhlum i en sms til Fri Flyt.

Jenteklassen ble vunnet av Evelina Nilsson fra Sverige, foran italienske Arianna Tricomi og Anna Khankevich fra Russland. De tre beste jentene var også de tre eneste som holdt seg på beina av de fem jentene som kjørte finalen.

Herreklassen ble dominert av kjørere med erfaring fra Freeride World Tour (FWT). Russeren Ivan Malakhov vant, foran de to franske kjørerne Solan Dejouy og Leo Slemett. Komplett resultatliste for herreklassen finner du her.

Til tross god norsk representasjon i fredagens kvalifisering i Engadin, klarte ingen av de andre norske kjørerne å komme seg til finalen. Øystein Aasheim fra Vågå måtte ta til takke med den sure 13. plassen. De tolv beste i herreklassen gikk videre.

IMG_2759

FINALEFACE: Mange muligheter for spektakulær kjøring i finalen i dag. Foto: Linn Cecilie Mæhlum