Mange har allerede fått med seg at det var deilig snø å finne på Fjellsportfestivalen i Sogndal i helgen, men også i de fleste andre deler av Sør-Norge har det vært dypt og deilig. Ja, og i Frankrike.

Men fine bilder har vi fått inn fra Nord-Norge også, og hele 12 fotografer er med  denne ukes konkurranse om å vinne bok ra Fri Flyt-forlaget. Se alle bildene i galleriet under, og stem på ditt favorittbilde under fotografenes egne ord om blinkskuddene fra helga:

Annonse

Silje Vinkenes:

– Fra noen eventyrlige dager i Loen denne helgen! Silje Vinkenes (på bildet) og Erik Holelien (foto).

Kjetil Hugin:

– 11 år gamle Leah koser seg på skogtur i Myrkdalen. 

Rune Mo-Bjørkelund:

– Drøymeforhald i Hardanger! 

Henrik Waagan Skarbø:

– Sender med eit kult bilde fra vår øvingshelg på Arena Overøye. Her er oss  frivillige i Stordal Skipatrulje i samarbeid med Langevåg og Spjelkavik røde kors i full action på veg ned til tryggere grunn etter ein høgenergiskade. 

Jøran Dahlhaug:

– Hans på sin første visitas på Djeveltanna, Kvaløya, i ikke så alt for gale forhold - upåklagelig brilleskille-vær!

Anders Romberg:

– Vi har vært i Val d'Isère med mye snø og flotte fohold. Her er to bilder fra helgen. Bilde 1 viser Anniken (16) som kjører couloir Tufs Fingers ned mot Tignes., og bilde 2 er Julie (16) som nyter kald puddersnø i le Grand Vallon.

Peder Juland:

– Baklengs med barna på tribunen!

Rolf Jørgensen:

– Et lite lag med nysnø og frostkrystaller ga stedvis fine skiforhold i høyden på Haukelifjell på lørdag. Foto: Monika Jørgensen.

Jakob Lynge:

– Tore Storås på veg opp ryggen på Middagshesten i Norddal på laurdag.

Emil Neby:

– Vi var 3 studenter (Jonas Lyng Jørgensen, Niels Sole Semb og Emil Neby) fra Trondheim på pudderjakt i helgen, og fikk god uttelling i Storlidalen søndag 25. februar. På bildet er Jonas Lyng Jørgensen. 

Signar Andre Nilsen:

– Fra helgens alpinklatresamling i Glomfjord.

Erik Vågen:

– Hvit jakke: Erik Vågen, blå jakke: Henrik Vågen, gul jakke: Ole Pedersen. Bilder tatt i Myrkdalen.