– Jeg er veldig fornøyd med årets program. TGR gir oss det vi ønsker å se når vi skal se skifilm. Rå kjøring, rock’n’roll og god dose humor, sier prosjektleder Brynjar Åmot.

Når Film Tourt sparkes i gang på Rockefeller førstkommende fredag, er det Teton Gravity Research (TGR)s Tight Loose, ekslusive klipp fra Field Productions og vinner av Fri Flyts filmkonkurranse, Matias Myklebusts Vår Beste Dag, som står for underholdningen.

Field Production er aktuelle med Supervention 2, og det er i det samme ski-universet vi får presentert på Film Tour.

– Vi stiller med outtakes fra Supervention 2, masse humor og klipp som ikke ble med i filmen, sier Filip Christensen i Field.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Vil-vise-fram-gleden-av-aa-vaere-i-fjellet_ordinary_1200
Vil-vise-fram-gleden-av-aa-vaere-i-fjellet_ordinary_1200

VINNER: Filmen «Vår Beste Dag» skal vises på Film Tour. Foto: Matias Myklebust

Sammen med Myklebusts Vår Beste Dag blir det altså en helaften for norsk skikjøring.

– Det er veldig viktig at vi klarer å knytte filmprogrammet opp mot det norske skimiljøet. Derfor er jeg veldig fornøyd med at vi har fått med Field Production på årets Film Tour. I tillegg er vinneren av årets filmkonkurranse, Vår beste dag, en utrolig bra film som viser at det vokser frem nye talenter innenfor skifilmproduksjon i Norge, sier Åmot.

TGR feirer sin egen 21-årsdag med filmen Tight Loose. Portrettaktuelle Sage Cattabriga-Alosa, og resten av TGR-gjengen disker opp med heftig storfjellkjøring bare slik de kan.

(Se trailere under bildet)

11-40-27_ordinary_1200
11-40-27_ordinary_1200

FIELD: Field Productions viser ekslusive klipp under Film Tour. Foto: Vegard Breie

Se traileren til Tight Loose her:

Se trailer til Vår Beste Dag her:

Se bilder fra fjorårets Film Tour her: