Elias Henderson har stått bak filmen, og de har tilbragt vinteren i Sveits. Jeg reiste ned dit i slutten av februar for å kjøre ski og filme til hans nye prosjekt. 

Vi bodde i et hus i Sierre, en liten landsby midt i smørøyet i Sveits. Det er uendelig med fet skikjøring og masse kule anlegg rundt omkring byen og vi besøkte mange ulike. Ganske kult å ha muligheten til å kjøre der det har snødd mest fra dag til dag. 

Annonse

Vi hadde rundt to uker med vanvittig gode forhold, enten så snødde det eller så var det sol og kaldt, sjeldent jeg har opplevd såpass kalde temperaturer mens det har vært sol i alpene.

Forholdene var noe ustabile ettersom de første snøfallene ikke hadde kommet før slutten av februar i år, men man klarer å kose seg godt på det som fantes før verden stengte ned. 

Sierre
SVEITS: Sindre Holtet i Sierre. Foto: Privat

Russland: Drakk vodka og kjørte ski i motsatt rekkefølge. Veldig kul opplevelse å kjøre ski i Russland, folk var utrolig hjelpsomme og hjalp oss med å gjøre reisen mye enklere.

De stilte med lokale guider og tipset om de skjulte perlene.De hjalp oss også med å få tillatelse til å fly drone. Russland er litt av et land med mye vakter og streng sikkerhet over alt! 12 dager med mye bra skikjøring, kule fjell og god snø! Vi besøkte Krasnaya Polyana.

Se filmen her:

Chippis [FULL MOVIE] from elias henderson on Vimeo.