Black Crows lanserer klær

Neste sesong kommer skimerket Black Crows med en solid kolleksjon teknisk bekledning for frikjørere.

Sist oppdatert: 6. februar 2015 kl 18.29
NYTT FRA BLACK CROWS: Til høsten lanserer det franske skimerket bekledning.
NYTT FRA BLACK CROWS: Til høsten lanserer det franske skimerket bekledning.

– For ni år siden kom de første frikjøringsskiene fra Black Crows. I dag har Black Crows en stor linje med pudder-, storfjell-, dame- og toppturski. Nytt for neste sesong er at Black Crows har laget en kleslinje spesielt designet for frikjørere. Ytterklær i Gore-Tex og midlayer i Primaloft. Klærne er laget i god Black Crows ånd, minimalistisk men teknisk, diskret men med en sterk identitet, sier Martin Markussen, fra den norske importøren WeSki.

LES OGSÅ: Lettere fra Black Crows

Slik beskriver han de nye klærne:

Corpus GORE-TEX:

– Corpus består av jakke og bukse i 3-lags Gore-Tex. En modell til herre og en modell til dame. To farger av alt. Jakken i parkastil for de kalde dagene. Snittet på både bukse og jakke er formsydd for optimal bevegelighet for skikjøring. Jakken fire ytterlommer, to innerlommer, lomme på venstre arm, mulighet for å stramme inn ved midjen, snøskjørt, håndgamasjer, justering i hetten for hjelm, ventilering under armene, duggklut (med kart over Chamonix) og mange fler fete detaljer. Kommer i fargene beige og navy. Buksen kommer kommer som avtagbar bib til herre, men uten seler til dame. Av tekniske detaljer har den store lommer til oppbevaring, egen lomme til heiskort, justerbare gamasjer, stramming i livet, forsterkning på innsiden av anklene og ventilering. I tillegg er buksen justerbar nederst, en posisjon for ski, en for klatring og en for afterski. 

Corpus PrimaLoft Jacket:

– Som mellomlag har Black Crows laget en PrimaLoft jakke som både puster og isolerer godt. Jakken har både til herre og dame er inspirert av den klassiske bomberjakken, og vil på samme måte som skalljakken fungere til hverdags uten at det ser ut som om du kommer direktet fra Olavsbu. Jakkene har to lommer med glidelås, hvor du kan vrenge jakken inn i den ene for komprimering og oppbevaring, og de har strikk i livet og ved armene slik at kald luft ikke trekker inn. Vekten er lav og pusteegenskapene gode. 

Manis og Moufla PrimaLoft handske og vott:

– Hanske i geiteskinn som er designinspirert av racinghandskene fra 70-åra, men selvsagt med de tekniske spesifikasjonene vi forventer i dag. Formsydd for komfort og grep, avtagbar strikk rundt håndleddet for å holde snø og kulde ute, og hempe som gjør det enkelt å dra den ene hansken på, når du allerede har på deg den andre. Moufla er votten som er laget for de kalde dagene. Den har de samme tekniske detaljene som Manis, men kommer med innerhanske som holder fingrene separert. I tillegg har den silikon for bedre grep.

Se klærne i bildeserien under!

Mer av neste sesongs utstyr finner du på denne linken!

Publisert 6. februar 2015 kl 18.29
Sist oppdatert 6. februar 2015 kl 18.29
annonse
Relaterte artikler
Hedvig Wessel feirer at hun er blitt verdensmester i frikjøring
– Dette er bare begynnelsen

– Dette er bare begynnelsen

Vetle Gangeskar RFC 2024
Slik gikk Røldal Freeride Challenge 2024

Slik gikk RFC 2024

FALLET: Like før droppet hektet deltageren skien slik at den falt av. Den bratte facen gjorde at hun skled ned fjellsiden.
Junior freeride i Røldal

Dramatisk fall under konkurranse

IKONISK: For mange er afterski like obligatorisk som å stå på ski når de er i fjellet.. Foto: Kalle Hägglund
Tips til de som «går all in»

Do's and dont's på afterski

annonse
jenter som klemmer og gråter
Knuste alle i Verbier

Hedvig Wessel er verdensmester!

jente med ski
Frikjøringscamp for jenter i Røldal

– Noe eget med den jentestemninga

skikjører som tar salto
Vetle Gangeskar i form

Bestemann i NC i Hemsedal

Høkkers Freeride
Se bilder og resultater fra Høkkers Freeride

Høkkers: – Rekordpåmelding

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen