Arrangementet går av stabelen på Sagafjord Hotel i Hjørundfjorden fra 15. til 18. mars – to uker tidligere enn i fjor, for å sikre mer forutsigbare snøforhold.

– High Camp-billettene har for vane å forsvinne fort og fjorårets festival på Sunnmøre ble utsolgt på utrolige 17 minutter. Programmet for festivalen er nå under utarbeidelse, men nytt av året er at man blant annet kan gå turen fra Stryn til Sunnmøre i dagene før festivalen starter, forteller High Camp-sjef Brynjar Åmot.

Billett kjøper du her!

Resten av festivaldeltagerne kan glede seg til toppturer rundt en av de vakreste fjordene i verden, et komplett kursprogram, inspirerende foredrag og ikke minst en utrolig god fest lørdag kveld.

– Her gjentar vi suksessen fra i fjor med Pineapple Express som skapte en helt magisk stemning på terrassen utenfor Sagafjord. Det er fremdeles lenge til festivalen, men det har vært en fantastisk god sesongstart på Nord-Vestlandet. Mange av skitrekkene i området melder om mange ganger snømengden som på samme tid i fjor, sier Åmot.

Les mer om High Camp her!

Se filmen fra High Camp Sunnmøre i fjor: