– Vii har vært en tur omkring anlegget hver dag i det siste. På vei ut igjen akkurat nå. Digg å endelig være igang med sesongen for fullt igjen, sier Oscar Almgren, som er avbildet på Strandafjellet i helga.

For selv om pudderparadiset på Vestlandet ikke åpner før helga viser bildene at det er mer enn nok snø i skianlegget. Almgren, som bor i Gradiosa-bygda, lot seg imponere.

(Se bildegalleri nedenfor)

_DSC8164
_DSC8164

PERFEKT: Oscar Almgren sier det er perfekte forhold for å få inn noen svinger før sesongstarten. Foto: Martin Kristoffersen

– Det er overraskende gode forhold må jeg si. Det er kaldt i lufta, og 25 centimeter pudder over hele området nå. Helt perfekt for å gå en del toppturer før anlegget åpner, forteller skikjøreren.

Skisenteret selv, som er kjent for god frikjøring, sier på sin Facebook-side at de lover å åpne til helga. For få dager siden kom et snødump, men de jobber nå på spreng for å starte heisene.

– Vi må ha litt mer på toppen før vi kan åpne. Satser på kulde og snøkanoner de neste dagene for å legge en god såle til romjula, skriver Strandafjellet.

Se bilder fra fjellet i helga her: