– Dette er drømmejobben for meg. Som ivrig utendørsentusiast har jeg latt meg inspirere av Fri Flyt i mange år, så jeg gleder meg enormt til å få jobbe sammen den erfarne og dyktige gjengen i selskapet, sier Anne Julie Saue.

Denne uken ble det kjent at hun tar over som daglig leder i Fri Flyt AS for Audun Holmøy Røhrt til sommeren. 

Annonse

Hun kommer fra stillingen som leder for produkt og innovasjon i brukerbetalingslinjen i VG, og har bred bakgrunn fra ulike roller på kommersiell side i mediehuset de siste ti årene.

Holmøy Røhrt startet på sin side Fri Flyt-karrieren som fotograf, og har siden jobbet i ulike roller, de 15 siste årene som daglig leder. Han har også vært blant eierne som i fjor solgte Fri Flyt AS til Verdens Gang AS.

– Fri Flyt er i en veldig god posisjon for videre vekst. Saue kan glede seg til å jobbe med svært dyktige ansatte og solide redaksjonelle produkter. Fri Flyt har gjennom VG sitt oppkjøp fått tilgang til kunnskap og erfaringer som kan ta selskapet til neste nivå. Dette gleder jeg meg til å følge videre, sier Audun Holmøy Røhrt, avtroppende daglig leder.

Audun Holmøy Røhrt.
SLUTTER: Audun Holmøy Røhrt gir seg som daglig leder i Fri Flyt etter 15 år. Foto: Anders Holtet

Saue er selv en ivrig kiter og brettkjører. 

– Da Fri Flyt-legenden Audun ville gå en annen vei nå, kunne vi ikke funnet en bedre arvtaker. Anne Julie har fremragende resultater fra forretningsutvikling og brukerbetaling på  digitale flater gjennom en årrekke i VG, og er i tillegg lidenskapelig opptatt av dekningsområdet. Fri Flyt får her en superkapasitet som virkelig brenner for jobben, sier styreleder i Fri Flyt, VGs utviklingsredaktør Øyvind Brenne. 

Erlend Sande fortsetter som ansvarlig redaktør.

– Nå blir min viktigste oppgave å stake ut veien videre sammen med redaktør Erlend Sande, og sikre at vi fortsetter å vokse og styrke våre posisjoner i markedet. Dette skal vi få til gjennom å utnytte synergiene med VG og Schibsted, sier Saue.

Fri Flyt AS innebefatter Fri Flyt, Terrengsykkel, Landevei, Utemagasinet, norsk-klatring og Jeger. I tillegg er det en eventavdeling med blant annet High Camp og Strynefestivalen. I tillegg gir Fri Flyt ut en rekke bøker.