Det er den høyeste poengsummen som noensinne har blitt gitt til en kvinnelig kjører under den Østerriske freeride touren, som altså teller som et FWQ event! Anja kjørte stabilt og aggressivt under runnet sitt og hadde full kontroll hele veien. Og som glasuren på kaka så avsluttet hun runnet sitt med et high speed dobbelt drop. 

Dermed klatret hun på toppen av pallen og ble også 600 euro rikere.  Det var en glad Anja som pratet med Fri Flyt rett i etterkant av seieren:

Annonse

– Jeg var egentlig ganske usikker og nervøs på toppen fordi jeg visste ikke eksakt hva jeg skulle gjøre øverst. Men jeg tror jeg klarte å holde farten og ikke stoppe noe sted og er fornøyd med den siste delen, den high speed dobbel dropen. Det smakte bra siden jeg dro på pluss at jeg sa i går at jeg gjerne ville havne øverst på pallen. Det skapte et lite ekstra press, sier Anja som nå er et langt steg nærmere en plass på FWT'en. 

Neste helg bærer det videre til Obergurgl som er en 4-stjerners event. Vinner hun der så skal vi ikke se bort i fra at vi ser hun på FWT'en til neste år.

LES OGSÅ: FWT-drømmen lever

Mer kommer!