Merke: Stereo skis

Foran neste sesong opplevde Stereo skis at modellene Vertex og Polar Bear opplevdes like blant skikjørere, og har derfor bestemt seg for å skrinlegge begge to til fordel for en ny og visstnok forbedret ski - Fram.

Den skal redusere vekten, uten å gå ned på midtbredden. Fram skal ligge på omtrent 1850 gram, og til forskjell fra andre Stereo-skiene har den en kombinasjon av glassfiber og karbonfiber over og under trekjernen. Skien har i likhet med Vertex og Polar Bear 114 millimeter i midtbredde.

– Fram blir vår første ski med nullspenn under foten, og den får mer rocker, som skal gi mer flyt, og den vil føles mer lettkjørt i alle former for myk snø, sier daglig leder og eier i Stereo skis, Jens-Martin Johnsrud.

I tillegg til å lansere en helt ny ski kommer også Stereo med større og mindre forbedringer og forandringer på allerede eksisterende modeller. Blant annet lanserer de Piste, som får en 2-versjon i tillegg til damemodell. Zenith får også en damemodell.

karbon
karbon

KARBON: Her er 2018-versjonen av Carbon Wolf.

Wolverine, Lynx, Wolf M2 kommer dessuten i flere lengder.

– Mark 2-versjonen av predator-skiene i glassfiber (Wolverine, Lynx, Wolf) har blitt veldig godt mottatt, og blir uforandret for kommende sesong, men vil bli tilgjengelig i flere lengder.

 Her er alle modellene:

ALLE SKIENE
ALLE SKIENE