Fri Flyts forum har i lang tid vært en samleplass for ski-Norge, og andre som er interessert i vannsport og friluftsliv. Nå er forumet flyttet til et eget domene, og fått et realt ansiktsløft.

– Vi gjør dette for å styrke både nettstedet friflyt.no og forumet. Vi har nylig gjort samme grep med det svært populære forumet til terrengsykkel.no, og der ser vi at både nettstedet og forumet hvor for seg blir mer rendyrket og funnet av flere lesere. For noen er det kanskje litt uvant i starten, men vi er sikre på at vi skal klare å levere en bedre brukeropplevelse for alle, sier daglig leder i Fri Flyt, Audun Holmøy Røhrt.

Annonse

Det betyr at forumet nå ligner på sitt søsterforum, Terrengsykkelforumet. Selv om det har vært stor aktivitet på forumet tidligere, har det de siste årene vært mindre deltakelse blant brukerne. 

– Er dette et steg ned for forumet, eller satses det nå for fullt på brukergenerert innhold i Fri Flyt?

– Dette er et grep for å sikre videre liv og vekst for forumet. Vi vil veldig gjerne at friflytforumet skal være et attraktivt sted for å dele tips og diskutere alt mulig relatert til ski og andre sportaktiviteter. Vi kommer til å stå på for at det skal være lett og morsomt å bruke. Hvis brukerne vil, kommer vi til å satse på brukergenerert innhold i mange år framover. 

Forumet finner du altså på friflytforum.no.