Merke: Head

Se alle skitestene våre her!

For neste vinter utvides serien med egen støvel og to nye skimodeller. Martin Markussen i Head-importør Gresvig forklarer neste års nyheter fra Head:

Kore 1G støvler:

– Etter at Head kom med Kore-serien på ski var det naturlig å lage en sko til samme bruksområde. Kore 1G er en støvel som kombinerer lav vekt og mye kjøreegenskaper. Skoen veier 1590 gram i størrelse 26.5, ha Dynafit tech-inserts og fleks på hele 130. Gåutslaget vil ligge på omtrent 50 grader. Det som i tillegg gjør denne skoen spesiell er konstruksjonen hvor Graphene er lagt inn i selve skallet. Dette kombinert med en ny konstruksjon, kalt Smart Shell Frame, gjør at du får en skikkelig følelse av en fullverdig frikjøringsstøvel ned igjen. Støvelen kommer også med en ordentlig anatomisk innersko  – 3D Perfect Liner – med Primaloft for de kalde dagene.

Prisen på støvelen blir 5 999 kroner. Den kommer også i en rimeligere utgave i PU-plast som koster 4 999 kroner.

kore-stovel
kore-stovel

KORE 1G: Ny, kjøreorientert toppturstøvel fra Head. 

Les mer om neste sesongs utstyr her!

Nye ski:

Kore 99:

–  Med samme lettvektskonstruksjon som resten av serien vil Kore 99 med målene 134-99-120 være den ultimate Quiver Killer skien. Endelig vekt er ikke oppgitt, men med tanke på vekten til storebror Kore 105 antar vi at skien lander på rett i overkant av 1500 gram. Taprede tupper, rocker foran og et lite løft i bakskien kombinert med konstruksjonen gir et bredt nedslagsfelt. Skien vil passe for mange, enten du er en gammel ringrev som kjører hardt, eller om du ønsker å bevege deg utenfor løypene for første gang, sier Markussen.

Prisen på Kore 99 blir 6 499 kroner.

kore99
kore99

 

NY VARIANT: Kore 99.

Kore 87:

– At det de siste årene har blitt mer populært blant flere å kjøre utenfor løypene er ganske klart, og for neste år vil det også være mulig å ta med junior på dette. Kore 87 – med målene 122-85-105 – retter seg mot yngre kjørere, og har derfor en annen konstruksjon. Men skien har samme shape som resten av serien, og blir en god venn for alt fra nybegynnere til mer ambisiøse juniorer. Skien lages fra lengde 135 og opp til 162.

kore87
kore87

 

JUNIORSKI: Kore 87.