Merke: Dynafit

Den nye skiserien fra Dynafit har allerede vekket en del oppmerksomhet på nett, etter at det kom for en dag at 4frnt-figuren Cody Barnhill (mannen bak promodellskia Cody) har «skifta lag» til Dynafit. Han skal være hjernen bak den nye skiserien, som er betydelig mer orientert mot moderne frikjøring enn dagens serie fra Dynafit. Høyre vekt, bredere ski med mer rocker og taper er stikkord. Ryktene forteller om midtbredder rundt 105-115 centimeter og svingradius rundt 22 til 24 meter. Poenget mer de nye skiene skal være å lage modeller som passer bedre sammen med den svært så kjøreorienterte Beast-bindingen og Vulcan-støvelen, og dermed bli det eneste skiparet man trenger. 4frnt-kjører Eric Hjorleifson har for øvrig vært sentral i utviklingen av både bindingene og støvlene.

7Blåner både importerer Dynafit og 4frnt til Norge, og har eierandeler i sistnevnte. Trygve Sande i 7Blåner bekrefter at Barnhill er over på Dynafit-laget, men ut over det gir han kun denne kommentaren, dog med et aldri så lite smil på lur:

– Hva pokker! Hvordan har du fått tak i de bildene? Det var ikke meninga at noen skulle se dette før tidligst på ISPO til vinteren. Ingen kommentar!

ISPO er den store vintersportsmessa i München, som arrangeres hver februar og viser utstyret som kommer i butikkene sesongen etter. Dermed vet vi at de første spesifikasjonene på Dynafits nye skiserie kommer i februar 2015, og at skiene blir å få kjøpt sesongen 2015/16.  

OM HALVANNET ÅR: Den nye skiserien fra Dynafit skal være i butikken til sesongen 2015/16.