Test av Hagan Wai Boost 2017

Kategori
Toppturski
Vekt
1470 gr
Midtbredde
96 mm
Testet lengde
178 cm
Pris
Kr 7 300,-
Årsmodell
2017

Teknisk info:

Wai Boost er den nest bredeste modellen i Hagans Wai-serie. Lite innsving i tuppene, mest på midten. Stiv baktupp og myk framski, langt setb...ack og mye rocker i framskia sammen med ingen rocker i bakskia gjør dette til en veldig asymmetrisk geometri. Ganske lav egenvekt.

På snø:

Flere modeller i Wai-serien har blitt testet i Fri Flyt i år. Denne utgaven av Wai Boost beskrives som litt nervøs og ustabil – men med god flyt. Det har nok sammenheng med lav vekt kombinert med mye setback, mye innsving på midten og stor tupp. Samtidig flyter de bra – den smale bakskia bidrar til det – og er artige å sladde med. Wai Boost passer deg som er flink til å finne god snø – du har mye moro i vente.

SFI (Ski Flex Index)

7
Bak
5
4
4
4
Foran

Fri Flyt helhetsvurdering av Hagan Wai Boost:

)}

Hard snø:

)}

Myk snø:

)}

Vekt:

)}

Teknisk data:

Målt lengde
178 cm
Fleks (relativ stivhet)
SFI 75444
Merke
Hagan
Modell
Wai Boost
Produsert i land
Ukraina
Andre lengder
167,170,186
Gliflate
132 cm
Rocker bak
10 cm
Rocker fram
36 cm
Skjær
125 cm
Tapering bak
24 cm
Tapering fram
29 cm
Setback (midtski til smaleste punkt)
14 cm
Testet montering (midtski til midtsko)
11 cm
Maks bak (breieste bak)
113 mm
Midje (smaleste midt)
96 mm
Maks fram (breieste fram)
132 mm
Innsving radius
22.1 mR
Areal (en ski)
1880 cm2
Vekt
1470 gr
Relativ vekt
0.78 gr/cm2
Høyde på baktupp
17 mm
Høyde på framtupp
61 mm
Vinkelen på baktupp
20°
Vinkelen på framtupp
26°
Høyde spenn
6 mm
Allerede abonnent? Logg inn her

Bestill abonnement og få tilgang til artikkelen.

Friflyt.no skriver om heis- og toppturbaserte skiopplevelser som vil inspirere deg til egne turer. Vi gjør grundige utstyrstester, gir deg gode kjøpstips og du får tilgang til toppturguider i hele Norge.

Velg mellom rent digitalt abonnement eller abonnement som også inkluderer Norges beste sportsmagasin, Fri Flyt.

Bestill abonnement friflyt.no og få tilgang til artikkelen.